El Govern aprova 15 milions en ajuts per a centres comercials i fires

Destina 18 milions per cobrir la despesa en material de protecció de centres educatius

El Govern destinarà 15 milions d’euros, deu dels quals es destinaran a atorgar ajuts directes per a locals en galeries, recintes i centres comercials, així com per a establiments de més de 400 metres quadrats de superfície que han hagut d’estar tancats a causa de les mesures de la Covid-19 entre el 7 de gener i el 28 de febrer, ha informat aquest dimarts la portaveu del Govern, Meritxell Budó. La portaveu ha dit que aquesta és la tercera línia d’ajuts específica per centres comercials que s’habilita.

Els cinc milions restants, del total de 15, serà una línia d’ajuts per a esdeveniments i recintes firals, d’àmbit local o nacional, i per als propis recintes firals. Les bases conjuntes d’aquestes dues convocatòries es comunicaran properament.

A banda, el Govern ha aprovat destinar 18 milions d’euros per pal·liar els efectes de la pandèmia en centres docents i per garantir la seguretat del treballadors públics. La despesa ha de cobrir la compra d’elements de protecció per a centres educatius al llarg del 2020.

Comentaris

    Ricard 02/03/2021 2:51 pm
    I el govern radical pancastellanista, que sí te diners, quines ajudes preveu?

Nou comentari