El congrés ISE, referent mundial de l’audiovisual, es celebrarà a Barcelona el 2021

El director executiu del saló afirma que si seguia a Amsterdam hi havia ''risc'' de posar fre al seu desenvolupament. Chacón ho troba "una bona notícia" que ajuda Catalunya a "posicionar-se"

L’empresa Integrated Systems Events, organitzadora del congrés internacional ISE del sector audiovisual, ha anunciat a primera hora de la tarda d’aquest dijous que l’edició del 2021 es celebrarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona entre el 2 i el 5 de febrer. ISE afirma que “el nou recinte es convertirà en la seu permanent de l’esdeveniment mundial més gran que es celebrarà del sector d’audiovisual i sistemes integrats”. La decisió s’ha pres després de 18 mesos d’una llarga reflexió per avaluar la “viabilitat de mantenir-se a la RAI d’Amsterdam”. La conclusió ha estat que la ubicació d’Amsterdam “ha estat fantàstica” fins ara però amb la limitació de l’espai que ofereix la ciutat holandesa hi havia “risc de posar fre al desenvolupament del saló”, segons Mike Blackman, director executiu d’ISE.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha celebrat l’acord entre Fira de Barcelona i la societat dient que l’arribada d’aquesta fira a Catalunya és una “bona notícia” perquè es tracta d’un “referent en l’audiovisual”. La consellera d’Empresa ha afirmat acollir fires com aquesta ajuda a Barcelona i a Catalunya a “posicionar-se” i ha celebrat que altres salons, com el Gamelab, hagin decidit quedar-se a Catalunya per tota l'”activitat econòmica i el coneixement que generen”. A més, s’ha mostrat “satisfeta” pel fet que el 35% de les fires que se celebren a l’Estat siguin a Catalunya.

Nou comentari