El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ecoceutics tanca 2020 amb un volum de negoci d’uns 3,5 milions, un 6,5% més
  • CA

Ecoceutics ha tancat 2020 amb un volum de negoci de 3.428.468 euros, un 6,56% més que l’any anterior, informa aquest dijous en un comunicat la companyia del sector farmacèutic, amb més de 160 farmàcies associades a Catalunya i Balears. L’empresa destaca que “ha registrat un creixement del 4,28% en els últims quatre exercicis” i que ara planeja iniciar el seu camí a Madrid, Comunitat Valenciana i Andalusia durant aquest any.

La facturació de 2020 s’ha degut “en bona part” a una activitat no habitual a la companyia, la venda de mascaretes (FFP2 i quirúrgiques) per la pandèmia de coronavirus. En el grup, les mascaretes han suposat el quart producte amb més creixement en vendes (+1845%), per darrere de gels hidroalcohòlics, guants i alcohol etílic. El programa de fidelització de clients de les farmàcies associades a Ecoceutics ha augmentat en 22.479 nous compradors amb la targeta del programa, i preveuen que augmentar aquesta xifra durant 2021, ja que el nombre dels seus nous usuaris al febrer ja és de 5.444.

Amb aquest programa de fidelització, les farmàcies associades a Ecoceutics poden “incrementar el seu tiquet mitjà”. La compra mitjana a les farmàcies espanyoles és de 32,8 euros, davant dels 37,18 de les d’Ecoceutics.

“Reinvenció de les farmàcies”

L’objectiu d’Ecoceutics –destaca la companyia– és “potenciar el paper del farmacèutic” com a prescriptor i com a conseller sanitari expert. També considera clau la transformació digital “en aquesta reinvenció de les farmàcies” i un dels objectius és proporcionar-los eines d’aquest tipus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa