El deute públic espanyol assoleix un nou rècord històric: 1,175 bilions d'euros

Augmenta un 1% al setembre en relació a l'agost
Pila de monedes de cèntims i també d'un euro
Pila de monedes de cèntims i també d'un euro | ACN

El deute públic espanyol va augmentar un 1% al setembre en relació amb el mes anterior i va arribar als 1,175 bilions d'euros, un nou rècord històric, segons les dades que ha publicat aquest divendres el Banc d'Espanya. Això suposa un deute del 98% del PIB. Es tracta del tercer mes consecutiu que augmenta el deute públic a Espanya, després d'un lleuger descens registrat al juliol, del -0,3%. En l'últim any, el deute ha augmentat un 3,7%. Així, al setembre s'ha superat el rècord històric a que es va arribar al juny, d'1,163 bilions d'euros.
Comentaris
Vilatá
Jo demano al senyor Enric Hernandez del Periodico, que ens expliqui quins son els arguments que ell te, perque Catalunya no faci efectiva la republica avui mateix.
vendetta
shhhhhhhhh el sr enric??? esta parlan amb la CIA ara mateix ,ojjojoj
X*2
Ara caldria que el feixista imbècil de l'Aznar tornés a repetir allò de "España va bien", quin burru
Cartanya
Finalment es posible que la fallida econòmica sigui la que ens donara la llibertat de Espanya. Pero això si mentre hem de seguir treballant per aconseguir-la sense aquesta possibilitat, dubtosa.
Sisco
Això es la part oficial, però realment el deute de Ñ, supera a prop del 150% del P.I.B., un deute impagable, per tant el crack es a la cantonada.
Espanya acabada i arruïnada ,si no marxem abans del rescat ens ofegarem amb ells
Acabaremos peor que Grecia .Al parecer el resto de España no se entera o no quiere enterarse.Cuando empiecen ha rebajar las pensiones, subir más los impuestos pagar los medicamentos en su totalidad ya se enteraran .Seguro que darán la culpa a los independentistas y no de los que han arruinado España ,por haberla convertido en un cortijo para sus bolsillos
Benny
Molt alt em sembla. No haureu traduït incorrectament de l'anglès, on 'one billion' són mil milions?
Bacoretta
¡¡Collons¡¡ com está el imperi del Sol que no es pon mai.
Mucho Hidalgo en España
Peró lo cierto es que España está cogida por las pelotas, y si Cataluña se va, la piel de toro se va a convertir en un estado de pena.
pere medicina general i de tropa
Si fóssim metges, diriem que l' Imperi Español (no oblidem dir les coses pel seu nom real) està malalt de mort. Tots el simptomes ho confirmen. La corrupció només és la metàfora de la febre altíssima que té.
Josep V
Que equival a 1.175.000.000.000 euros. Fent una mica de números, si a Espanya hi ha uns 20.000.000 de persones que treballen, la deducció és molt senzilla: corresponen uns 58.750 euros per càpita per saldar aquest deute. Si vostè disposa de 58.750 euros, no tingui cap dubte que tard o d'hora acabaran ficant la mà a la seva butxaca, com fan ara, però d'una forma diria més intensa i descarada. Esteu preparats pel festival? Aquest és el preu de la seva "Unidad". T'interessa formar-ne part?
EldeGràcia
És el que sol passar en un país ple de funcionaris, jubilats i altra fauna que viu de subvencions; el país del "vuelva usted mañana" i del "que inventen ellos!". En fi, que les espanyes cauen per si soles.

envia el comentari