La despesa dels turistes internacionals creix un 4,9% interanual a l'octubre a Catalunya

La destinació catalana lidera la despesa dels visitants estrangers al conjunt de l'Estat, amb un 19,8% del total
Un grup de turistes a les escales de la Catedral de Girona
Un grup de turistes a les escales de la Catedral de Girona | ACN

La despesa dels turistes internacionals ha crescut un 4,9% interanual a l'octubre a Catalunya, segons les dades de l'Enquesta de Despesa Turística (EGATUR) que ha publicat aquest dimarts l'INE. Catalunya és la comunitat de l'estat espanyol que concentra major percentatge de despesa dels turistes estrangers a l'octubre, amb un 19,8%, seguida de les Illes Canàries (19,7%), les Illes Balears (17,1%), Andalusia (15,8%), la Comunitat de Madrid (10,7%) i el País Valencià (9,5%). Aquest creixement anual del 4,9% ha deixat una despesa total de 1.540 milions d'euros a Catalunya. La despesa mitjana per turista ha estat de 1.033 euros, l'equivalent a un 10,1% d'increment anual, mentre que la despesa mitjana diària ha assolit els 187 euros, el que representa un creixement del 6,8% en relació a l'octubre de 2016. L'estada mitjana s'ha situat en els 5,5 dies, un 3,1% més que el mateix mes de l'any anterior.

Comentaris
No pasa res
Dons, no tenim cap prublema da diners, dons, parquel Pujol y la Farrusola, dons, tenan guardat mils i mils i mils da millons deurus, dons, can racaudat par la rapublica (mes da trenta anys da guber am el tres persen cavagadas era el vin persen)
JordiP
Ah! Però, no s'havia ensorrat el turisme a Catalunya aquest octubre, per culpa del procés? Per cert: als corbs, agorers i cassandres, com va l'interanual? Com va anar el setembre? Com ha anat aquest novembre? Sou uns fracasats i se us veu el llautó. Tuercebotas.
Cartanya
NO NO i No això es mentida compta que os puc engarjola, esteu destilan odi contra les altres comunitats que no tenen aquest ingresos ( pero que els hi arribaran igual) jajajajaja pencar pencar que aquí solo tenemos que decir Puta Catalunya, i a cobrar.

envia el comentari