David Madí fitxa Joan Puigcercós

L'exlíder d'ERC presidirà el consell assessor d'Aigües de Catalunya, empresa dirigida pel que va ser mà dreta d'Artur Mas

Joan Puigcercós serà el president del consell assessor creat per Aigües de Catalunya, empresa del grup Global Omnium / Aguas de Valencia i presidida per David Madí, segons publica La Vanguardia. Aquest fitxatge representa un acostament entre l’expresident d’ERC i el que va ser un dels seus grans rivals quan tots dos es dedicaven a la política, especialment durant l’època dels governs tripartits, molt criticats per Madí, que creia que si calia un govern de coalició a la Generalitat havia de ser format per CiU i ERC, i no pel PSC, ERC i ICV.

David Madí en una imatge d'arxiu / Europa Press

David Madí en una imatge d’arxiu / Europa Press

Madí va ser secretari de Comunicació de l’últim govern de Jordi Pujol, amb Artur Mas com a conseller en cap i Puigcercós va ser conseller del segon tripartit, amb José Montilla com a president. Quan CiU va tornar al Govern el 2010, Madí es va convertir en la mà dreta d’Artur Mas, però aleshores ja com a home de partit, e amb el càrrec de secretari de comunicació i estratègia de CDC. Ara, segons publica el rotatiu de Godó a la secció Pel forat del pany, Madí justifica l’elecció de Puigcercós per la seva “capacitat de reflexió i la seva visió transversal de la societat”.

El consell creat assessorarà Aigües de Cataounya sobre noves tecnologies, gestió empresarial i expansió territorial. A més de Puigcercós, hi seran Cinta Pasqual, consellera delegada de l’Onada, Ernest Pérez Mas, de l’operadora Parlem, l’enginyer Joaquim Coello i el catedràtic Oriol Amat. Puigcercós és actualment el director executiu d’Enti-UB, un centre de la Universitat de Barcelona que forma professionals del videojoc, un sector amb molta implantació a Catalunya.

 

 

 

Nou comentari