El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Madí fitxa Joan Puigcercós
  • CA

Joan Puigcercós serà el president del consell assessor creat per Aigües de Catalunya, empresa del grup Global Omnium / Aguas de Valencia i presidida per David Madí, segons publica La Vanguardia. Aquest fitxatge representa un acostament entre l’expresident d’ERC i el que va ser un dels seus grans rivals quan tots dos es dedicaven a la política, especialment durant l’època dels governs tripartits, molt criticats per Madí, que creia que si calia un govern de coalició a la Generalitat havia de ser format per CiU i ERC, i no pel PSC, ERC i ICV.

David Madí en una imatge d’arxiu / Europa Press

Madí va ser secretari de Comunicació de l’últim govern de Jordi Pujol, amb Artur Mas com a conseller en cap i Puigcercós va ser conseller del segon tripartit, amb José Montilla com a president. Quan CiU va tornar al Govern el 2010, Madí es va convertir en la mà dreta d’Artur Mas, però aleshores ja com a home de partit, e amb el càrrec de secretari de comunicació i estratègia de CDC. Ara, segons publica el rotatiu de Godó a la secció Pel forat del pany, Madí justifica l’elecció de Puigcercós per la seva “capacitat de reflexió i la seva visió transversal de la societat”.

El consell creat assessorarà Aigües de Cataounya sobre noves tecnologies, gestió empresarial i expansió territorial. A més de Puigcercós, hi seran Cinta Pasqual, consellera delegada de l’Onada, Ernest Pérez Mas, de l’operadora Parlem, l’enginyer Joaquim Coello i el catedràtic Oriol Amat. Puigcercós és actualment el director executiu d’Enti-UB, un centre de la Universitat de Barcelona que forma professionals del videojoc, un sector amb molta implantació a Catalunya.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa