El creuer més gran del món començarà a operar dissabte amb Barcelona com a port base

El 'Symphony of the Seas' realitzarà 30 escales per la costa mediterrània
El creuer 'Symphony of the Seas' al Port de Barcelona
El creuer 'Symphony of the Seas' al Port de Barcelona | ACN

El creuer més gran del món és al Port de Barcelona. El 'Symphony of the Seas' no és només un dels vaixells més grans en eslora del planeta, també és un dels que compta amb el major volum de passatgers. L'embarcació fa 362 metres d'eslora, 72 d'alçada i té capacitat per acollir 6.700 passatgers i 1.200 tripulants. Amb Barcelona com el seu port base, el vaixell ha arribat aquest dijous a la capital catalana per segona vegada. Començarà a operar dissabte amb passatgers a bord, amb 30 escales per la costa mediterrània. El 'Symphony of the Seas' visitarà diverses ciutats mediterrànies, entre les quals es troben Palma de Mallorca, Florència o Roma.


 

El vaixell forma part de la classe Oasis de la companyia Royal Caribbean i és, com les quatre embarcacions de la mateixa classe, el creuer més gran del món. El 'Symphony of the Seas' incorpora les mateixes instal·lacions que els altres creuers pertanyents a la classe Oasis. Tanmateix, s'hi han afegit algunes novetats. Entre els nous serveis, es troben l'oferta gastronòmica, espectacles aeris i sobre gel i, fins i tot, la representació d'espectacles musicals. 

El 'Symphony of the Seas' també compta amb 'The Ultimate Family' -una habitació tipus suite familiar a bord-, un servei de bar realitzat per robots, un parc amb 12.000 plantes tropicals i el tobogan més alt en alta mar. De fet, un dels trets diferencials del vaixell és la innovació, així com l'ús que s'ha fet de les noves tecnologies i la seva eficiència energètica.  El 'Symphony of the Seas' va ser presentat el passat mes de març a Màlaga, des d'on va sortir la setmana passada direcció al Port de Barcelona, on va arribar el passat 29 de març. Aquest dijous hi ha arribat per segona vegada. A partir de dissabte, l'embarcació tornarà a la capital catalana un cop a la setmana. 'Symphony of the Seas' arriba després de la bona rebuda per part dels consumidors d'un altre vaixell de la mateixa companyia, l''Harmony of the Seas'.
Comentaris
XX
Fins la polla de la presa de pèl! A mi no em deixaran entrar amb el meu cotxe a la ciutat, mentre aquesta p m de vaixell contamina x UN MILIÓ DE COTXES DIESEL cada dia. https://www.independent.co.uk/news/world/pollution-cruise-ships-po-oceana-higher-piccadilly-circus-channel-4-dispatches-a7821911.html
Bona noticia?
Bona noticia? Per que? Per l'augment de problemes respiratoris i risc de patir infarts en aquesta ciutat? Feu periodisme de qualitat sisplau, informeu realment de les conseqüècies ambientals i de salut d'aquests creuers...
Daqui
Sra. Colau, en lugar de gastar una burrada de euros en el tramvia, para evitar contaminación, mejor seria evitar que los barcos contaminen la ciudad. ¿Que impuestos medioambientales gravan estos barcos en Barcelona?

envia el comentari