El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comfica instal·larà els serveis de seguretat de Movistar Prosegur Alarmes en 13 províncies
  • CA

Comfica, empresa dedicada a la instal·lació i manteniment d’equips de comunicació, ha resultat adjudicatària per part de Telefónica del contracte per a la instal·lació d’equips de seguretat en 13 províncies de l’estat per Movistar Prosegur Alarmes, l’aliança d’empreses llançada a principis d’any per l’operadora de telecomunicacions i Prosegur.

En un comunicat, la companyia que presideix Valentín Rueda detalla que s’ocuparà de la instal·lació a Madrid, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, Balears, Cantàbria, Astúries, la Corunya, Pontevedra, Ourense, Lugo i Palència, “el que suposa per a Comfica consolidar el seu lideratge a la zona nord d’Espanya”.

En aquest sentit, informa que els treballs que es realitzen en el marc d’aquest contracte amb Telefónica s’executaran a través de la seva empresa de Seguretat Astra Sistemes, que manté com a marca comercial Comfica Seguretat.

La companyia remarca que aquesta empresa és “capdavantera de la seguretat 360º” que engloba tant la seguretat física, com l’enginyeria i muntatge de tota la gamma de sistemes de seguretat, ciberseguretat, ‘compliance security assistance’ (CSA), ‘security director assistance ‘(SDA),’ monitoring ‘360 i altres serveis específics de seguretat.

Astra Sistemes va ser adquirida el 2017, després de més de vint anys de camí en el món de la seguretat, pel Grup Comfica, dins del seu pla estratègic, en el seu afany per “diversificar el negoci i buscar sinergies amb la resta d’activitats desenvolupades per la companyia “.

“L’adjudicació per part de Telefónica per a la instal·lació de Movistar Prosegur Alarmes permetrà compartir la seva dilatada experiència en la gestió de les telecomunicacions, amb la integració de sistemes de seguretat, unint la importància d’aquest projecte amb l’experiència atresorada després de dècades de treball en els dos sectors, i conjugant la comprensió de les necessitats tant de el client, com dels abonats en els seus domicilis “, remarca.

Comfica, companyia que treballa amb tots els operadors però amb especial incidència a Telefónica, ressalta que ja ha recuperat totalment l’activitat normal després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19 i des d’aquesta primera setmana de juny el 90% dels tècnics de la seva plantilla estan completament actius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa