El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Col·lapse al web per demanar les ajudes del Govern a la restauració
  • CA

 

 

La Generalitat ha obert aquest dimecres la sol·licitud d’ajuts a bars, restaurants, centres d’estètica i salons de bellesa per compensar la pràctica desaparició dels seus ingressos a causa de les mesures contra la Covid-19. Segons ha informat TV3, la web on s’havien d’iniciar els tràmits per a aconseguir aquesta ajuda s’ha col·lapsat ràpidament a causa del gran nombre de persones que han mirat d’enviar la seva sol·licitud.

Tal i com està establert en aquests moments, la partida inicial dels ajuts és de 40 milions d’euros tot i que, si el nombre de peticions el fa insuficient, podria ampliar-se. Aquesta dotació es dividirà en un màxim de 1.500€ d’ajut per a cada establiment, amb sol·licituds que s’estudiaran i aprovaran, si s’escau, en ordre estricte d’arribada. A aquesta ajuda del Govern a un dels sectors que més ha patit la pandèmia de Covid-19 s’hi sumen les mesures que, per la seva banda, estan començant a aplicar les administracions locals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 28, 2020 | 17:34
    Gonzalo octubre 28, 2020 | 17:34
    Colapso hoy, colapso cuando empezaron a entregar las mascarillas gratuitas.... Y esta gente pretende lanzar nanosatelites..... Jajajajjajajjajajajjajajajaajaja!!!!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa