Casado acusa Sánchez de “no haver fet res” per evitar el tancament de Nissan

El líder del PP diu que estan "donant suport" al govern espanyol amb el fons europeu de reconstrucció

El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, està “crispat”. Segons Casado, és “preocupant” veure’l “enfadat” i dient que “no se l’ajuda”. El líder del PP ha afirmat, en un acte electoral a Galícia aquest dilluns, que Sánchez no parla de qüestions com el tancament de la fàbrica d’Alcoa en aquest inici de la campanya electoral, ho ha criticat i l’ha acusat de “no haver fet res” per evitar el tancament d’una altra planta, en aquest cas la de Nissan a Barcelona. “Passa com a Nissan, que portava dos anys corrent perill i s’ha tancat. Per què? Perquè Sánchez no va fer res”, ha dit Casado.

En contraposició, Casado ha citat la fàbrica de Nissan a Avila, que s’ha salvat. “Vam anar vam negociar al Japó, a Londres i es va salvar”, ha dit. D’altra banda, sobre les negociacions del fons de reconstrucció europeu, Casado ha dit que el PP “està donant suport al govern espanyol” per aconseguir aquests fons “necessaris” i ha demanat que no perjudiqui els agricultors i les perspectives de la Política Agrària Comuna (PAC) per als pròxims set anys.

Comentaris

    Ricard 06/12/2020 10:30 pm
    El PP és un partit preocupat pel benestar dels catalans. Per això el votem cada dia menys. Que en som de desagraïts els catalans.
      Ricard 06/12/2020 10:30 pm
      El PP és un partit preocupat pel benestar dels catalans. Per això el votem cada dia menys. Que en som de desagraïts els catalans.

Nou comentari