La Cambra de Comerç Francesa a Barcelona exigeix "estabilitat política" i que "es formi Govern" a Catalunya

El director de la institució assegura que "no hi ha tanta preocupació" entre els empresaris com fa "dos o tres mesos" però avisa que "hi ha projectes que de moment estan aturats"
El director de la Cambra de Comerç Francesa a Barcelona, Philippe Saman
El director de la Cambra de Comerç Francesa a Barcelona, Philippe Saman | ACN

La Cambra de Comerç Francesa a Barcelona ha exigit "estabilitat política" i que "es formi Govern" a Catalunya. El director de la institució, Philippe Saman, ha afirmat aquest dimarts en declaracions a l'ACN que les 450 empreses que agrupa l'organització -principalment empreses franceses implantades a Catalunya però també empreses de l'estat espanyol que tenen relacions amb el mercat francès- necessiten "estabilitat" en l'entorn en el qual treballen. "No pot ser que seguim sense Govern", ha opinat Saman, que ha dit que estaran "preocupats" mentre "la direcció política de Catalunya i Espanya no estigui arreglada". El director de la Cambra de Comerç Francesa a Barcelona ha assegurat que "no hi ha tanta preocupació" entre els empresaris que representa com fa "dos o tres mesos" però ha avisat que "hi ha projectes que de moment estan aturats".


"Si aquests mesos d'inestabilitat duren més, sí que ens començaria a preocupar molt més", ha continuat Saman. D'altra banda, ha matisat que les inversions i projectes que "s'han aturat" es poden "reprendre en qualsevol moment". De fet, ha afirmat que la incidència de les inversions paralitzades "fins ara no ha estat massa notable" però ha remarcat que cal "estabilitat" perquè no marxin a altres punts de l'estat espanyol o de la Unió Europea. 
 

Saman ho ha dit en el marc d'una conferència sobre actualitat fiscal organitzada per la firma de serveis d'auditoria, consultoria i assessoria fiscal i laboral Bové Montero y Asociados, en col·laboració amb la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona. 
Comentaris
i aquests gavatxos que hi pinten?
que no enredin en un altre país o potser ja els han subornat o pressionat els d'Ñ per que facin una mica de soroll?
Digueuli al dictador corrupte rajoy
Xavi
I qui son ells per exigir? Estabilitat vol dir submissió ? Per mi estabilitat es independència.
torracollons
que n'és de cap de trons!!! t'has d'anar a queixar a madrit, fill de puta!!!
Sobre
De quant era el sobre?
gavatxos
als gavatxos que als donin! inclós a aquest galifardeu del Valls
Ramon
Jo em pregunto, totes aquestes veus tan autoritzades, tant d'ordre, tant de dretes com d'esquerres, totes aquestes veus que ara fan costat a ERC perquè faci de Duran i Lleida, com s'entén que no diguessin res contra l'ERC de fins fa quatre dies que va forçar-nos a fotre el país sencer pel precipici? No, no, és clar. A aquestes veus ja li anava bé el joc d'ERC perquè tant per aquestes veus com per ERC del que es tractava era d'acabar amb Convergència. Beneïts resultats del 21 de desembre!
pac
Per mi ja es poden anar al seu poble, hi ha cua per venir.
Nosaltres també podem anar a França i exigir”
estabilítat?
Quan cobren per dir això?
I on eren ells quan ens fotien hòsties i ens arruïnaven l'economia, la sanitat i la cultura?? Aleshores podien estar ben calladets, oi?? doncs ara que facin el mateix!!
xup
començe-ho a tindre algun problema gabatxos, amb Corsega, la Bretanya i algu altre mes, ves i digal.l-hi al Macron
miquel
"La Cambra de Comerç Francesa a Barcelona exigeix "estabilitat política" i que "es formi Govern" a Catalunya". Primer, que exigeixi al seu país que reconegui la república catalana. Després ja parlarem.
Joan Jaume
El senyor Philippe Saman de la Cambra de Comerç Francesa a Barcelona ha exigit.... però enlloc d'exigir hauria de fer esforços per reequilibrar la balanç comercial del seu país França on les importacions dominen de lluny les exportacions d'aquí els problemes financers del país veí. Doncs Philippe... posa't al treball al benefici de tots els francesos !
Cartanya
Dons jo exigeixo el retor de la Catalunya Nord, repartida entre dos bàndols. Catalunya pot prescindir del Univers sencer pero els seus veins no poden prescindir d`ella. "Etre conscient !!!!!"
Vicenç Ramoneda
Clar! Com que el rei dels espanyols es francès..........
Michel
Vive la France i Visca la República Catalana

envia el comentari