CaixaBank col·loca 1.000 milions d'euros en deute amb una demanda superior als 2.300 milions

Té un venciment de 12 anys i disposa d'una opció de cancel·lació anticipada en el setè any
Seu de CaixaBank a Barcelona
Seu de CaixaBank a Barcelona | CaixaBank

CaixaBank ha col·locat aquest dimarts 1.000 milions d'euros en deute subordinat Tier 2 amb una demanda superior als 2.300 milions, segons ha informat l'entitat financera, que ha afegit que és l'emissió pública espanyola d'aquest tipus de deute de major venciment en els últims deu anys. La nova emissió, que reforça les ràtios de capital regulatori de l'entitat, té un venciment de 12 anys i disposa d'una opció de cancel·lació anticipada en el setè any. Més de 180 inversors de 15 països diferents han participat en l'operació. CaixaBank continua, així, allargant el seu perfil de venciments aprofitant l'entorn de baixos tipus d'interès. El preu que s'ha fixat per a l'emissió és de 168 punts bàsics sobre el midswap (la referència per a les emissions a tipus fix) per sota del preu inicial de 180 punts bàsics. El cupó s'ha situat en el 2,25%.


 

Més de 180 inversors institucionals han acudit a l'emissió, d'entre els quals CaixaBank destaca la participació d'inversors estrangers. Representen el 94% de l'adjudicació procedent de 15 països. També es destaca la qualitat "excel·lent" del llibre amb el 95% col·locat entre fons d'inversió i companyies d'assegurances.

 

D'aquesta manera, CaixaBank completa la quarta emissió de deute institucional al 2018 després d'haver emès cèdules hipotecàries a 10 i 15 anys, deute sènior a 5 anys i participacions preferents eventualment convertibles en accions (AT1).
Comentaris
nn
Us enganxareu els dits.
Jose
Encara hi ha gent que es creu aquestes coses?, despres plorareu que us han robat els estalvis.
catala emprenyat
La Caixa? No estic interesat en bancs espanyols. Els desitjo que acaben com bankia.

envia el comentari