CaixaBank col·loca 1.000 milions d'euros en deute amb una demanda superior a 2.200 milions

La injecció servirà per cobrir pròxims venciments de deute d'aquest tipus
Seu central de CaixaBank
Seu central de CaixaBank | CaixaBank

CaixaBank ha anunciat la col·locació de 1.000 milions d'euros en deute sènior amb una demanda superior als 2.200 milions. Aquesta emissió, amb un venciment a cinc anys i tres mesos, reforça la liquiditat de l'entitat, que a 30 de setembre del 2017 ascendia a 71.581 milions d'euros, segons indiquen els seus responsables. Després d'obrir el mercat de bons a Espanya la setmana passada amb un doble tram en cèdules hipotecàries, CaixaBank s'ha convertit en el primer emissor estatal l'any 2018 que emet deute sènior preferent. El preu s'ha fixat en 48 punts bàsics sobre el midswap i el cupó ha quedat establert en el 0,75%. Es tracta d'un nou mínim en el mercat sènior espanyol dels darrers anys i en la corba sènior de CaixaBank, afirmen les mateixes fonts. En l'última emissió, el maig de l'any passat, el preu va ser de 68 punts bàsics sobre el midswap.


 

Segons s'indica des de l'entitat, CaixaBank ha aprofitat les bones condicions del mercat per realitzar aquesta emissió de deute sènior que cobrirà pròxims venciments i que comptarà amb la qualificació de Baa2, BBB, BBB i AL de les agències Moody 's, Standard & Poor's, Fitch i DBRS, respectivament.

  

un 82% d'inversors internacionals


Comentaris
Uns traïdors!
Caixa Bank? No és aquella banca que era catalana? Que facin el que vulguin, no tenen res a veure amb nosaltres, al contrari, actuen en contra nostre.
Pedro
Yo durante estas navidades ya he cerrado y transferido algunos productos a Deutche Bank. Y durante este 2018 lo voy a cerrar todo lo que me queda y lo pasare a la BNP o Paribas y a la Caixa de Ingenieros. Ya no tenemos ni un banco catalan. Muy raro que un país como Catalunya, industrializado, con muchos negocios a diario y que no tenga un banco catalan fuerte que ayude a los catalanes, trabajadores, comerciantes, empresarios, autonomos,.... Caixa bank y banco sabadell son unos puros eculadores
Molins
Jo tambe estic de mudances, a Deutche Bank, si no pot ser Catala, que sigui NO ESPANYOL., tambe tenim Caixa Guissona, i Triodos Banc. Fem el mateix amb els serveis, Electricitata, telefonia, Gas,...SOM ENERGIA, CATGAS, PARLEM, etc.
Montse
A Catalunya tenim Caixa Guissona ja en tenim prou
josep
A qualsevol Banc Europeu menys a la Banca de la Merkel, i Rajoy son Cul i merda .
Lleonard Garcia
El factor confiança ja fa anys que ha desaparegut d'aquesta empresa. Ara cal anar-hi amb "dents i ungles" ben esmolades o ben assessorat per algún entès proper. Però, de fet ni això. Es pot donar un 'vot de confiança' a una entitat -com la coop. Caixa d'Enginyers, més assenyada en el servei als socis i menys ambiciosa en àmbits on sempre acabant guanyant els Estats, o no hi perden. I Catalunya, de moment, encara no l'hem recuperat, l'Estat.
Lleonard
Al sr.-sra. encarregat-da de gestionar els "comentaris" : un cop s'accepten quan es poden veure ? O és una qüestió de paciència ?
Anon
Tots els diners fora de bancs espanyols. Ni un euro a cap banc amb seu a espanya. No volen que siguem europeus, doncs a europa existeix la lliure circulació de capitals. A mes, aquest any 2018 alguns bancs d'ESP començaran a patir per la pujada de tipus d'interes.

envia el comentari