Busques cotxe seminou? Tria entre més de 3.500 models al Saló Ocasió

Imatge del saló 2017
Imatge del saló 2017 | Cedida

 

Més de 3.500 vehicles d'Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Ford, Infiniti, Kia, Lexus, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Seat, Smart, Skoda, Ssangyong, Subaru, Toyota, Renault, Peugeot i Volkswagen, estaran presents en la 37a edició del Saló Ocasió. A la fira, que se celebrarà del divendres, 1, al diumenge, 10 de desembre, al recinte de Montjuïc, es podrà adquirir tot tipus de vehicles seminous i totalment garantits.

  

  

En aquest sentit el saló dóna l'oportunitat de comprar des d'utilitaris fins a vehicles d'alta gamma, cotxes nacionals i d'importació i procedents en la seva majoria de quilòmetre zero, gerència, demostració, cortesia, flotes de lloguer, leasing o renting. A més, tots els vehicles del Saló d'Ocasió han estat revisats per Applus+, una de les companyies líders mundials en inspecció, assajos i certificació, el que garanteix un perfecte estat dels vehicles i una immediata posada en circulació.


  

El Saló Ocasió aplega una amplia oferta de cotxes seminous
El Saló Ocasió aplega una amplia oferta de cotxes seminous | Cedida

  

  

Organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Gremi del Motor i de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (FECAVEM), el certamen ocupa prop de 22.000 m². El Saló Ocasió es consolida com el major concessionari de vehicles seminous amb garanties, ja que les marques participants presenten les millors ofertes i promocions en aquesta època de l'any. 

 

 

 

  

Els horaris i els preus del saló

A la fira s'exposaran vehicles de concessionaris oficials, d'empreses de compravenda de vehicles i d'empreses de serveis
A la fira s'exposaran vehicles de concessionaris oficials, d'empreses de compravenda de vehicles i d'empreses de serveis | Cedida

  

El Saló Ocasió obrirà els feiners de 13 a 20 h i els caps de setmana i festius d'11 a 20 h amb un preu de 6 euros i gratuït pels menors de 18 anys acompanyats. Els caps de setmana i els festius 6 i 8 de desembre, el certamen comptarà amb una àrea infantil gratuïta durant una hora per facilitar la visita de tota la família.


 

A la fira s'exposaran més de 3.500 vehicles de segona mÃ