El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les botigues New Balance a Espanya tanquen en quedar-se sense estoc
  • CA

Les botigues de New Balance a Espanya ha tancament definitivament aquest dimecres 5 de gener, alguns dies abans del que estava previst, en esgotar-se tot l’estoc que tenien disponible.

Després de la decisió de tancar els 22 establiments d’Espanya i Portugal, la companyia responsable de l’explotació va posar en liquidació les botigues amb descomptes de fins al 70% sobre els preus originals que van atreure centenars de compradors per a adquirir els últims productes. En botigues tan representatives com la de Gran Via de Madrid es van produir llargues cues durant els últims dies per a poder entrar.

Precisament, aquesta emblemàtica botiga de Gran Via 15 ha estat l’última a tancar. Aquest establiment, inaugurat en 2014 i símbol de la marca a Espanya, va ser la primera botiga insígnia d’Europa i va arribar a ser la botiga més gran del món, amb un museu de la marca en el soterrani i un club de running.

Els més afectats pel tancament de les 22 botigues de New Balanç a la península ibèrica són els més de 250 treballadors que la setmana passada van rebre la comunicació de l’acomiadament col·lectiu.

A partir d’ara, amb les botigues liquidades i els empleats acomiadats, serà la justícia qui decideixi si Experience Group –la companyia que ha gestionat les botigues, obrint fins a tres nous establiment el 2021 i que és responsable de l’expansió de la marca New Balance a Espanya, ha de ser compensada per la multinacional amb seu a Boston.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa