Bon Preu anuncia una inversió de 200 milions d'euros i la creació de 1.300 llocs de treball

Es farà els anys 2018 i 2019 per obrir 27 nous establiments i modernitzar part dels ja existents
Treballador del supermercat Bon Preu
Treballador del supermercat Bon Preu | Bon Preu

El grup Bon Preu —propietari de Bonpreu, Esclat, EsclatOil— ha anunciat aquest dilluns que té previst fer una inversió de 200 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019 a Catalunya, destinada a obrir 27 nous establiments i la reforma i modernització de part dels existents.

 

D’acord ha informat el grup en un comunicat, amb aquesta inversió també es contempla la construcció de la nova seu corporativa, a la comarca d’Osona. A banda, els primers sis mesos de 2017 Bon Preu ha invertit més de 60 milions d’euros en la construcció i modernització d’establiments arreu de Catalunya.

 

Segons la companyia, els mesos de setembre i octubre s’estan mostrant més actius en el consum que el que venia apuntant el primer semestre de 2017, especialment en les seccions de frescos. Bon Preu va tancar el primer semestre fiscal (març-agost) de l’exercici 2017 amb un increment del 9,9% en la seva facturació respecte el mateix període de l’any passat amb una facturació de 591 milions d’euros (vendes netes sense IVA) consolidant el creixement continuat dels darrers anys.


El 2016 la facturació total del grup va ser de 1.077 milions d’euros.

 

En la mateixa nota, Bon Preu assegura que per tal de cobrir les necessitats de professionals d’aquests nous establiments es preveu contractar 1.300 nous professionals, cosa que suposarà que la plantilla de Bon Preu a finals de 2019 serà de 7.400 persones.

 

Actualment l’equip de treballadors de Bon Preu supera els 6.100 empleats, dels quals un 97% són fixes indefinits, situant Bon Preu entre les 20 empreses amb seu a Catalunya amb més empleats i una de les primeres en llocs de treball indefinits.
Comentaris
Je. je..., cómo se ve el plumerillo.
Hay que amimar a la borregada que esta bastante decaída.
J.M.
divendres 27 n'obren un a Tàrrega, jo hi penso anar
Ramon
Tant si aconseguim la llibertat de Catalunya, com si no, la Caixa ho pagarà molt car. Però molt, molt, molt. Temps al temps.
josep Maria
Ham de mirar on obrir els nous centres, a certes localitats es llançar els diners, els hi faran boicot i a altres estem far de Dias i Mercadones
Ramat
El ramat espanyolista no és que faci bots d'alegria que diguem. Que es vagin preparant-mentalitzant que la mamella catalana toca el dos i els tocarà pencar cosa que no han fet mai.
Bonpreu
és dels supermercats més nets i còmodes que hi ha!
Mar 350
Ja tenim supermercats BON PREU i benzineres BON PREU, ara cal poder obrir comptes corrent a BON PREU i poder prescindir de Sabadell i La Caixa. Anims!!
Ramon
Nosaltres no empresonarem ni intentarem destruir ningú ni, menys encara, en faríem befa d'empresonats o embargats. La nostra major i millor revenja de tot el mal que ens han fet els espanyols duran tres segles serà la victòria. La victòria serà també la revenja.
Sandra
Bona notícia! Bon Preu és molt bon supermercat. La seva marca és de molta qualitat. Jo ja fa molt temps que hi vaig i no m'ha fallat mai. Felicitats pel seu creixement!
TAQUICÀRDIA
Jo m'he passat del Carrefour-Alcampo-Mercadona, al Bonpreu. M'agrada perquè gairebé tots els productes estan etiquetats en CATALÀ. BYE-BYE SPAIN!
i per a quan un Banc
un banc que no ens faci xantatge, un banc per invertir els estalvis dels catalans en Catalunya, un Banc català al servei del País, on poder domiciliar les nostres nòmines, les nostres pensions, pagar els nostres impostos a la hisenda catalana. etc etc. jo ja se de mes de cinc empreses catalanes i algunes desenes de persones que obririen comptes.
El meu nom és cosa meva
Bona jugada! Molt ben llegit!
Pep
Crec que els borregos son els que contaminen aquests forums en els que sempre s'havia debatut amb respecte i de manera educada.
In memoriam Je. je..., cómo se ve el plumerillo.
Sería estupendo poder independizarse de los tontolculo idiocráticos que se creen perros pastores cuando en realidad son la oveja más tonta del rebaño je, je. Sigue soñando.
Josep Maria
BON preu i Caixa-Guisona haurien d'estudiar un conveni per que els supermercats hi hagin caixer per retitar efectiu, penso que seria positiu per les dues entitats
Joana
Cuant tindrem in Bon Preu a Hostafrans i Sants, i en cambi tenim 5 Mercadones desde carrer Badal a Hostafrans ????????????????
Mr. DUI
La "borregada" necessitem ja una alternativa al feixista Roig, fins als nassos de no tenir més alternativa que el Mercadona, vagi on vagi, es ho únic que et cau a prop.
Maria
Moltes gràcies per defensar sempre el país, els vostres supermercats son els millors. El dia 12 d’octubre hauríeu de tancar¡¡
AlbertGonzalez
Bien por Bonpreu, a Río revuelto...igual no le hace sombra a Mercadona.
miquel
Endavant Bon Preu i Esclat. Fem fora els Consums i els Marcadones!!!!!!!!
Empreses de casa
Bons productes, de proximitat, preus normals i etiquetats en català.
Proxim
Bravo adelante , y a fuera mercadonas que de productos de proximidad no se les ve, salvo en lupa .
Jmalex
Endevant, si obren un aprop de sant esteve sesrovires que comptin amb mi.
Elnota
Ya estaréis mas contentos, no? ????????????????????
Cirineu
Aquestes són les empreses que volem, les que s'acolloneixen i foten el camp, tibar de la cadena, aigua avall i cap a la claveguera.
Seguem cadenes
Falta Bonpreu a Badal. Tinc d'anar fins al paralel per trobar el mes proper. Salut i BON PREU

envia el comentari