Les bases d’una inversió exitosa

Els consells generals per aconseguir diners amb LoanSouter

Malgrat les projeccions de l’economia a causa de la pandemia del coronavirus, els mercats bursàtils no s’aturen i sol ser en moments d’alts i baixos quan es presenten oportunitats per buscar orientació financera. Encara que cada perfil personal requereix d’una estrategia adeqüada, hi ha uns consells generals per aconseguir diners amb LoanSouter. Des de la seva creació, la cultura d’aquest Site inclou un conjunt de principis que ajuden als nostres clients a prendre desicions sàvies per administrar la seva economía domèstica.

 

Els objectius

Per a un bon estalvi, és essencial tenir un objectiu clar. I encara més si parlem d’inversió. Un objectiu definit i assolible tant en el termini com en l’import; que prengui en compte els deutes o despeses actuals i el nivel d’ingressos. Al final, la informació permet minimitzar els errors, reduïr les possibilitats d’imprevistos i, també permet somiar.

 

Les despeses

Si ho diuen els economistes, per alguna cosa serà: Reduir la despesa és clau per fer créixer els estalvis. Els mercats i l’economia són impredictibles, però les despeses hi són sempre. A llarg termini, les despeses s’acumulen i, si no es controlen, poden enfonsar les finances domèstiques. Per això, és bo fer una planificació anual per preveure les despeses, especialment, les que són inevitables com els impostos, els cànons, assegurances, etc. 

 

El punt d’equilibri

L’equilibri implica tenir una assignació de recursos adequada i això és especialment important en les inversions. És positiu diversificar les fonts d’inversió i, encara més, diversificar les fonts dels ingressos. Una estratègia d’estalvi sòlida comença per una assignació que vagi d’acord amb l’objectiu i les despeses, amb expectatives raonables. En poques paraules: Si saps on vas, és més fácil triar el mitjà de transport.

 

La disciplina I el crèdit

Invertir o estalviar pot ser una muntanya russa per als nervis i les emocions, sobretot a curt termini. De vegades és possible pensar que un crèdit pot resoldre el problema. Tot i que sovint és millor demanar un préstec abans que descapitalitzar-se, la clau està en seguir la disciplina que t’has marcat respecte del pla familiar. D’aquesta manera tens la perspectiva necessària per mantenir el compromís amb l’objectiu marcat i t’immunitzes contra les incerteses d’avui i de demà.

Nou comentari