Els bancs celebren que la decisió del Suprem "preserva la seguretat jurídica" del mercat

Recorden que el tribunal ha "confirmat" la normativa "vigent durant més de vint anys"
El president del TS
El president del TS | EUROPA PRESS

Les associacions bancàries Ceca, Aeb i Unacc han celebrat que la decisió del Tribunal Suprem que considera que qui ha de pagar l'impost de les hipoteques és el client "preserva la seguretat jurídica necessària per al bon funcionament del mercat". A parer de les tres entitats, el tribunal ha "confirmat" la normativa "vigent durant més de vint anys", en una decisió que "està en línia amb el marc jurídic" dels països de l'entorn espanyol. Cal recordar que la sala segona del Tribunal Suprem va resoldre en tres sentències diferents –fet que crea jurisprudència- que qui havia de pagar l'impost eren els bancs. Dies després es va convocar un ple extraordinari de la trentena de magistrats de l'alt tribunal per estudiar la qüestió. El ple ha durat dos dies i s'ha votat per 15 a 13 capgirar aquelles decisions i tornar a establir que l'impost ha d'anar a càrrec del client.Comentaris
Kallus
Que ningú oblidi que el rescat dels bancs i la reforma financera fou possible amb un pacte CIU i PP !!!! I ara el Puigdemont va de progre. Igual que va vendre els seus ara menteix.
Inde
Como siempre prevalece el capital al ciudadano.El pueblo siempre acaba pagando, rescate bancario incluido. Sobretodo seguridad jurídica ......Ja ..ja ...ja.
Manel
El problema no és només ara la sentència sinó qui va aprovar aquesta llei i com sempre el feixisme unit: PP i Convergència Pdecat JuntsxCat, es a dir els corruptes d'Aznar, Pujol, Rajoy, Mas, Puigdemont, Rato, Torra i Casado... ara qui és el llest que em parlarà de nacions i banderes ? El poble català i el poble espanyol sempre al servei dels enganyabobos...
Ali baba i los 40000 lladres
marbosch
Els bancs tregueren comptes i veuen que surt més econòmic "gratificar" amb xerrades, conferències, cursets, viatges (amb turisme "sexual" inclòs com va reconèixer la ministra) que haver d'indemnitzar tot un caramull de persones, a més, si ja són pobres no els ve d'aquí i sempre podran embolcollar-se amb una estanquera dels xinesos i cridar "Viva Espanya!" i acabar amb un "Viva el rei!" i hala, tothom ben content.
JordiP
Kallus i Manel: a què coi treieu aqui els partits de ideologia no coincident amb la vostra? És molt còmode i populista proclamar "Piove, porco governo". Mireu les hemeroteques abans de proclamar qui són "els enemics del poble".

envia el comentari