Banc Sabadell tornarà a presentar els resultats trimestrals a Barcelona

L'exterior de la seu del Banc Sabadell a Barcelona
L'exterior de la seu del Banc Sabadell a Barcelona | ACN

Banc Sabadell celebrarà la presentació dels resultats corresponents al primer trimestre de l'exercici el proper 26 d'abril a Barcelona, per la qual cosa tornarà a celebrar aquest acte a la capital catalana després d'haver-ho fet les dues últimes vegades a Madrid, segons han confirmat fonts de l'entitat.

 

Segons les fonts consultades, aquesta decisió respon la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell 66è Trofeu Conde de Godó, torneig de tennis del qual el banc és patrocinador principal i a què assistirà la cúpula directiva de l'entitat.

 

Banc Sabadell va presentar per primera vegada els seus resultats fora de Barcelona el passat 27 d'octubre, just 20 dies després que l'entitat traslladés la seva seu social a Alacant com a conseqüència del referèndum de l'1-O.


No obstant això, la presentació dels resultats del primer semestre podria celebrar-se en qualsevol de les tres seus corporatives del banc que presideix Josep Oliu: Alacant, Barcelona o Madrid.

 

La Junta d'Accionistes de Sabadell se celebrarà el proper 19 d'abril a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. És la primera vegada que realitza aquest esdeveniment fora de Barcelona.
Comentaris
Q
Mira quina il·lusió. No ens cal.
I...?
Vaig marxar i no hi penso tornar.
pepa boja
no cal
Marta
Com a mínim teniu una clienta menys! Jo! La vostre decisió de marxar de Catalunya, va ser la vostre i lliure. La meva també: passarho tot al Deutschebank! Aneu a buscar mes clents a les espanyes que nosaltres anirem a les europes!
Gebre
Aneu-vos a la M.
Es van fer polítics i ens van escopir, ara què volen??
Es van treure la careta i van demostrar que no volien de nosaltres res més que buidar-nos la butxaca per servir al seu amo espanyol, doncs que es quedin allà amb ell, no ens enorgulleix tenir banquers que financen el franquisme. Bon vent!!
Abarcar-ho tot
Sembla ben bé q aquests del Sabadell no acaben de definir-se, volen però dolen. Acontentar a tothom és impossible i encara menys, estar a tot arreu, omnipresent. Vau marxar de casa doncs apa cap a Ñ "bon ben i barca nova". Jo també vaig canviar i no penso recolar.
Ana
Oi que no us imagineu el Bank of Houston amb la seu central a Kansas City? Doncs això, que el Sabadell va camí d'esfumar-se com a banc. Quan s'enganya d'aquesta manera la credibilitat es perd.
fàstic pels venuts
Aquests del Sabadell ja actuen com a la postguerra franquista.Deixaven Madrid per anar a divertir-se a Barcelona ,com si fos el seu cortijo. I pensar que el vostre imperi ha sortit de la nostra suor, poques vergonyes!!!
Pepet de Vallmanya
Els PPoden donar per al " cuzinho " ....
Fart de fachas
Aneu a pastar fang.
Navegant
Massa tard per rectificar, ja no cal. Ateneu-vos a les conseqüències de la vostra decisió.
Andreuenc_Dani
Home. No feia falta, es podien haver quedat a Madrid.
MFX
Per mi, com si se n'anessin a la merda.
Ferran
Desprès del menyspreu tan brutal en que ens vau tractar, marxant fora de Catalunya, això de tornar perquè ho feu?, quedeu-vos a Madrid i no torneu mai més, aquí l'oblit serà el vostre càstig.
Francesc
Mira que bé, un banco que portà el nom d'una ciutat catalana. Com diuen Sabadel? i que collons fotan a Catalunya....
Dr. Benway
Deuen tenir por que Bankia els hi faci una OPA com la d'Abertis. És el que passa quan s'es un llepaculs botifler; a les eSSpaÑoes et fan la guitza i et roben el millor i a Catalunya ja no volen saber res de tu.
pbp
Heu de camviar el nom. Jo crec que us aniría millor Banco de Navalcarnero o Banco de Boadilla del Monte
Miquel
Banc Sabadell i Caixabank van ser col-laboradors principals del PP (i el règim del 78) per estendre l'estratègia de la por econòmica amb previsions catastrofistes i canviant les seus d'empreses. Jo a l'octubre vaig canviar-me a Caixa d'Enginyers. Excel-lent servei i productes, i cap comisió. Us animo a que obriu compte a Caixa d'Enginyers!
Francesc
Miquel, jo vaig fer el mateix. Tracte immillorable. Només en cal canviar el pla de pensions.
Filiprim
Que se'n vagin al seu país i ens deixin en pau!!*!!
Conde de Godo, familia d'assassins franquistes del 1939 a la presó ja!!
les prostitutes del OPUS-DEI-SABADELL es pensem que tothom som prostitutes espanyoles com el franquista Oliu,. un lladre amb sotana de sang i fetge del 155. BANCO SABADELL, el prostigul oficial de la banda terrorista del OPUS-DEI155 cops de porra al cap dels catalans no feixistes com l'oliu i la seva colla sotanera-criminal

envia el comentari