El Banc Sabadell ha entrat dins del capital de la franquiciadora d’energies renovables Doctor Energy -amb una participació del 25%- per “donar suport i impulsar un nou model energètic basat en l’autoconsum i menys dependent del carbó i els combustibles fòssils“. Segons afirma el banc a través d’un comunicat, aquesta operació permetrà a Doctor Energy “assolir l’objectiu de comptar amb la presència de tot el territori espanyol cap a l’any 2033” i per tant, accelerar la seva estratègia d’expansió.

Aquesta operació s’ha realitzat a través de Sinia Renovables, una divisió d’energia eòlica i solar del ‘holding’ de capital risc BS Capital. La directora de Sostenibilitat de Banc Sabadell, Ana Ribalta, afirma que Doctor Energy “és un segell de grans professionals amb anys d’experiència i amb gran vocació de servei” per tal d’instal·lar energies renovables al territori de petita escala, així com punts de recàrrega de vehicle elèctric. També assenyala que aquesta operació també permetrà al Banc Sabadell donar suport i impulsar un nou model energètic basat en l’autoconsum tant a mitjà com a llarg termini.

El Banc Sabadell ha insistit que la seva intenció és demostrar que els productes, serveis i relacions bancàries “poden donar suport i accelerar els canvis necessaris per aconseguir la prosperitat compartida“, tant per les generacions actuals com per a les futures, generant un impacte positius en les persones i el nostre planeta.

Doctor Energy es va crear el 2018, i compta amb un model de negoci basat en oferir als socis locals treballar dota una mara única. “L’empresa s’ha creat pensant primer qui atendrà al client final, i qui millor que un enginyer local. A ell o ella nosaltres li oferim tot el que necessita per desenvolupar la seva pròpia enginyeria amb èxit des del primer moment”, ha assegurat el conseller delegat i cofundador de l’empresa, Javier Llop.

Comentaris

    al banco sabadel ni aigua Octubre 18, 2021 | 13:44
    ui si, i més de 1.300 persones que fotrà al carrer

Nou comentari