El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El banc Onze escull la irlandesa Wondr com a soci tecnològic
  • CA

L’entitat financera Onze, el primer banc català que estarà fora de l’abast de Madrid, ha arribat a un acord amb l’empresa irlandesa Wondr perquè en porti l’operativa. Això vol dir que l’agència digital serà la responsable de pilotar el desenvolupament de la plataforma tecnològica del banc Onze, segons explica la fintech al seu web. Amb seu al  districte creatiu de Dublín, Wondr està inclosa en la llista dels ‘top 10’ estudis digitals a escala mundial.

Segons afirma el fundador de Wondr, Diarmuid Ó Sé, estan “orgullosos d’haver rebut l’encàrrec de l’equip directiu d’Onze per establir la visió digital, el disseny i el desenvolupament d’un nou Banc Català que es posarà en marxa el 2021”.

El portaveu de l’empresa de digitalització creu que és una oportunitat “única” per formar part d’alguna cosa “tant significativa; la creació d’un primer banc digital que permeti la cultura i doni la força al poble”. “Quan Wondr va parlar per primera vegada amb l’equip que lidera Onze, vam saber immediatament que era una oportunitat única per crear més que un banc, una veritable marca cultural que situa la comunitat i la gent al centre”, afirma. I afegeix: “Els catalans i els irlandesos ens entenem, tenim un vincle i respecte especial entre nosaltres. Compartim històries similars i un ethos comú d’orgull comunitari i cultural. El nostre equip creatiu està liderat per un català i esperem unir el nostre esperit per crear quelcom únic que oferirà el futur de la banca per a tothom”.

La companyia ha treballat i desenvolupat projectes per a grans corporacions com ara Google, Bayer, l’elèctrica Irlandesa Electric Ireland o la cadena hotelera Cliff, així com l’asseguradora FBD, entre molts d’altres. Però també en el sector financer. L’empresa va treballar per al KBC Bank, una asseguradora bancària universal multicanal belga centrada en clients privats i petites i mitjanes empreses a Bèlgica, Irlanda, Europa Central i el sud-est asiàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa