Baixa un 25% l'afluència de passatgers a Rodalies de Renfe durant la vaga del 8-M

Al Metro de Barcelona s'ha notat una disminució de validacions del 18% vist un dia laboral ordinari
Tren de RENFE
Tren de RENFE | ACN

L'afluència de passatgers als combois de Rodalies de Renfe han baixat un 25% amb motiu de la vaga del 8 de març, segons han explicat a l'ACN fonts de la companyia. No hi ha hagut incidències destacades a banda d'aquesta disminució, més enllà que els combois han anat durant tot el dia més plens de l'habitual tenint en compte que els serveis mínims decretats pel Departament de Treball són del 33% durant tot el dia.

 

Un altre servei de transport públic que s'ha vist afectat per l'aturada general convocada amb motiu del Dia de la Dona ha estat el Metro. Fonts de TMB han explicat que la davallada de validacions entre les cinc de la matinada, hora en què comença el servei, i les cinc de la tarda ha estat del 18% vist un dia laboral ordinari.


En el cas del Metro tampoc hi ha hagut incidències destacades, a banda dels combois més plens per la mateixa qüestió dels serveis mínims. En el cas de TMB, que opera metro, bus i Tram, ha ofert avui el 50% del servei en hores punta (des de les 06:30 h a les 09:30 h i des de les 17:00 h a les 20:00 h) i el 25% en hores vall.

 

A les hores punta ha calgut una certa regulació en alguna estació puntual. És el cas de l'estació de metro de Diagonal, on a dos quarts de set de la tarda calia controlar l'accés dels usuaris per no omplir en excés les andanes.

Comentaris
josep
Mes trobelats, la vaga la ser un fracas totals

envia el comentari