B-Travel, la gran fira de turisme d'experiències

La fira és un referent en el que fa als viatges d'experiències
La fira és un referent en el que fa als viatges d'experiències | Cedida

El pròxim 20 d'abril torna a la Fira de Barcelona el saló B-Travel, una de les fires referents en el món del turisme d'experiències. En aquesta 26a edició, que se celebrarà al palau 8 de Montjuïc, es reuniran més de 200 expositors en un recinte de 5.000 metres quadrats de superfície.

  

  

Entre els expositors més destacats d'aquest any es troben diverses empreses del sector del turisme d'experiències com poden ser Renfe, B TheTravelBrand, HalcónViajes, Altaïr i Nautalia.


  

  

Pel que fa a l'elecció del destí, totes les comunitats autònomes espanyoles tindran un estand a la Fira i estaran acompanyades per una gran quantitat de destinacions internacionals. El Japó, Estats Units, Regne Unit, Xina i el Perú són països que no podien faltar en aquesta edició del B-Travel.

100 ofertes especials

 

El saló es vol continuar consolidant com al lloc perfecte per a la reserva dels viatges i, per això, s'oferiran 100 ofertes especials i diferents descomptes durant la fira. A més, a través de la participació de la gimcana del B-Travel Passport, els visitants podran participar en el sorteig de diversos premis amb un valor de 20.000 euros.


Amb la gimcana B-travel Passaport pots entrar en el sorteig de premis per valor de 20.000 euros
Amb la gimcana B-Travel Passport pots entrar en el sorteig de premis per valor de 20.000 euros | Cedida


Aquest any, com a novetat, arriba també B-Travel Pro: una zona destinada a la innovació en el món del turisme d'experiències. Durant els dies 20 i 21, aquesta zona acollirà una àmplia gamma d'activitats per donar a conèixer aquestes innovacions. El primer dia se celebraran conferències relacionades amb el sector aeronàutic i l'sporthospitality, l'experiència dels usuaris en esdeveniments esportius, en que que hi participaran, entre d'altres, F1 i Vueling. El dia 22 serà el moment de tractar els viatges de negocis on Banc Sabadell, AirFrance, TravelPerk i advocats Quatrecasas.

 

 

Viatjar en tren 

 

Alhora, en el marc de B-Travel Pro, se celebrarà també el primer Top Rail Fòrum un congrés on es parlarà de les oportunitats que ofereix el sector ferroviari en el món del turisme.