Anem x Feina dona suport a les mesures de confinament que defensa Torra

La patronal independent Anem x Feina ha recordat aquest dimarts que “sense persones no hi ha economia” i ha apostat “per la protecció de la població”. L’organització ha subratllat en un comunicat que “quan abans s’aturi el coronavirus i s’acabi la crisi abans es remuntarà i per això cal que s’imposin les mesures que facin falta”.

Anem x Feina dona suport a les mesures de confinament que demana el president de la Generalitat Quim Torra. A diferència d’altres patronals, que aposten per la protecció de les grans empreses que no són el gruix de l’economia catalana, Anem x Feina recorda que “sense salut no hi ha clients, sense clients no hi ha treballadors i sense treballadors no hi ha empreses”.

La patronal, impulsada per l’ANC, ha dit que “cal protegir la salut col·lectiva abans que les empreses”. L’organització defensa la majoria del teixit productiu de Catalunya que està format per petites i mitjanes empreses i autònoms i adverteix que “no aturar aquest virus perllongarà una situació que sí que afectarà dràsticament l’economia catalana amb menys possibilitats de remuntada”.

Des d’Anem x Feina han recordat que els que defensen la protecció de les grans empreses i les fortunes milionàries i “ho fan des dels parquets de l’Íbex 35 i no respecten ni treballen pel gruix de l’economia de Catalunya”.

Nou comentari