Air Nostrum obre una ruta amb Burgos des de l'Aeroport del Prat

La filial de la companyia Iberia realitzarà tres vols a la setmana en cada direcció, i els promociona a 49 euros
Aeroport d'El Prat
Aeroport d'El Prat | ACN

Air Nostrum, la companyia aèria filial d'Iberia per a vols regionals, ha anunciat l'obertura d'una connexió de l'Aeroport del Prat amb Burgos a partir de l'1 de juny. La companyia farà tres vols a la setmana en cada direcció amb un preu de promoció de 49 euros per trajecte. L'oferta de promoció estarà vigent des d'aquest divendres i fins al 31 de maig per volar fins el 31 d'agost. Air Nostrum no operava des de l'aeroport de Burgos des del maig del 2015. L'objectiu de la filial d'Iberia amb aquesta nova ruta és que els usuaris de l'aeroport de Burgos puguin aprofitar alguna de de les més de setanta connexions de vols de curt, mitjà i llarg recorregut que estan en marxa a les instal·lacions de l'aeroport de la capital catalana. Air Nostrum transporta 4,2 milions de passatgers a l'any en alguns dels 77.000 vols en què opera. Els ingressos de la companyia se situen en 425 milions d'euros i té una plantilla de 1.400 treballadors.

Comentaris
John Smith
Que bé! Així els generals de la Junta de Defensa Nacional podran venir a Barcelona directament.
Serà ruïnós ja està pronosticat
Friheden
Qui va a Burgos ? És l’Espanya buida on no hi viu ningú.Estan bojos aquests espanyols !!!!
Jordi
Podrem enviar els nostres universitaris (exceptuant els catalanets pihipis de llacets grocs) a servir cafès que és el que els hi pot oferir el nostre govern tant revolucionari i anticapitalista.
EldeGràcia
El més esperpèntic de la notícia no és la obertura del vol (que durarà dos dies per manca de demanda), sinó el fet que a Burgos hi hagi aeroport.
Filiprim
Potser ho fan per a que els policies puguin venir a estomacar catalans i passar els caps de setmana a casa. La demanda a Burgos ha de ser enorme. Segurament faran curt en les previsions

envia el comentari