Aerolíneas Argentinas deixarà d'operar vols a Barcelona a partir de l'1 de febrer

La companyia justifica la decisió per "raons comercials lligades a l'estratègia de rendibilitat i optimització de recursos"
L'aeroport d'El Prat
L'aeroport d'El Prat | Arxiu

Aerolíneas Argentinas deixarà d'oferir vols des de l'Aeroport del Prat cap a Buenos Aires a partir de l'1 de febrer del 2018 per "raons comercials lligades a l'estratègia de rendibilitat i optimització de recursos", segons explica en un comunicat. L'aerolínia argentina assegura que seguirà oferint el mateix trajecte però via Madrid mitjançant l'aliança Skyteam. Per a aquells viatgers que ja havien adquirit els bitllets, la companyia ofereix reubicar-los a través dels vols que operen des de Madrid i volant amb Air Europa des de la capital catalana. En cas de no acceptar aquesta alternativa, podrà sol·licitar la devolució el bitllet o mantenir-lo en una altra ruta i data dins del 2018 sense cap despesa de gestió, més enllà de la diferència de tarifa de la nova destinació.

Comentaris
Viatger
Aquest hivern pensàvem tornar a Argentina. Però com que tenim prohibit pel metge passar per Madrid, ja tenim reservats seiens a Avianca. Una altra vegada serà.
Anna
Segur que ho han decidit lliurement condicionats amb uns beneficis i ajuts des de Madrid.
tranquils que...
serem independents !!
mesi
aiii jo tabe vaig a argentina aquest any!! però no serà amb aquesta companyia...
Sónia-Lucerna(Suïssa)
No desfallirem i serem i dependents. Ostres, quines ganes que tinc!!!
Edgar D.
Cosa estranya, oi? Som tants i tants argentins a Catalunya que no crec que sigui per falta de demanda sinó més aviat per crear la idea que Catalunya no val una missa ... Personalment, no vol fer escala a Madrid amb cap aerolínia; sempre hi haurà alguna que ofereixi el vol directe a Bs.As i, si no, buscarem qualsevol altra escala que no sigui dins d'Españistán.
jv
Aquesta tardor he anat i tornat a l'Argentina, amb Aerolineas, directe Bcna Buenos Aires , Anada dissabte, tornada dijous, Ple. No ho antenc. La meva família que venen quasi cada any, canviaran de companyia.
Bernat
Level la companyia d'Iberia també vola directe a Buenos Aires..ara que ha conseguit que Aerolineas Argentinas deixi la ruta, ells també faran el mateix així Barcelona es quedarà sense enllaç directe....Iberia ja ho va fer anteriorment amb altres destins

envia el comentari