El 94% de les hores perdudes per vaga a l'Estat durant l'octubre van ser a Catalunya

Un informe de la CEOE calcula que les disset vagues convocades al país durant aquell mes van causar la pèrdua d'uns 10 milions d'hores, gairebé el mateix que en tot l'Estat durant tot l'any passat
El president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Juan Rosell.
El president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials, Juan Rosell. | Europa Press

 

El president de la CEOE, Juan Rosell, ha considerat "brutal" que, a Catalunya, durant l'octubre es perdessin prop de 10 milions d'hores per vagues, una dada "de què no es parla" i que ha afirmat que té un cost important per a les empreses i l'economia. En declaracions a Onda Cero, el Rosell ha esmentat aquesta xifra quan li han preguntat pel descens d'un 3,9% de les vendes del comerç minorista a Catalunya durant el mateix mes, durant el qual van tenir lloc tant el referèndum de l'1-O com disset vagues i diverses manifestacions multitudinàries més.

"El mes d'octubre a Catalunya ha estat molt convuls", ha dit Rosell, que ha afegit que els 10 milions d'hores perdudes per vaga a Catalunya durant el mes d'octubtre gairebé igualen les perdudes a tot l'estat espanyol durant l'any passat, que van ser 11 milions. En concret, segons l'informe de conflictivitat laboral dela CEOE, les hores perdudes van superar els 9 milions d'hores, concentrant el 94% de les hores perdudes per vaga a tot l'Estat durant el mateix mes, que van triplicar les xifres de l'octubre de 2016 i es van col·locar en la xifra més elevada registrada des de l'any 2001.

Comentaris
albert
I del cost de convocar eleccions en un dia feiner pagant les empreses no en dieu res ??
Arnau
I espera't maco que si continueu amb aquesta actitud contra el propi país, encara se us posaran les orelles de color robí.
Ramon
Guaita tu com treuen pit quan una vaga es fa per Catalunya. Quan torni a haver-ne alguna per qualsevol xuminada progre amb intenció electoralista o de simple autojustificació de la burocràcia sindical, hi haurà la violència de sempre dels piquets, hi haurà els talls de trànsit, la silicona, les pressions i els insults de rigor, i ja veuràs com ningú no gosarà qüestionar les dades dels convocants i com aquests no trauran tant de pit.
Kim
Ostres!!!!! Em sap molt greu!!!
GRans exito
Ascolta tú, la ritat va se una gran exito tu, dons am cuatra aburragts paralisá a tota la regió da cataluña, dons, es imputan tení aquestus univarsitaris tan aburragats
xup
en vols alguna mes?, solsament tens que insinuar, cap problema
Catala emprenyat
Es pot ser miserable però guanyar a aquest 'senyor' es fa dificil.
perepi
les hores de feina, només es poden perdre on es treballa. ho entens això tros de soca
Avia
TEN,S VERGONYA SR. ROSELL?
Joana
Encara massa poques
CEOE
I les que perdérem el 21 de desembre per convocar les eleccions en dia feiner per part del PP i amb el suport de PSOE i ciutadans també seran les màximes perdudes al desembre, també ens ho dirà la CEOE? Les empreses no es queixen d'això?
Sisco
Rosell fins ara calladet estaves millor, perquè posats a fer les eleccions del dia 21 encara faran perdre mes hores i al Sr. Rajoy no li dius res.
Bacoretta
Ara entenc la raó per la que et van posar al cap davant de aquest xollo . No van trobar ningú mes.
Karlus
I tu bandarra, quantes hores has treballat , en la teva vida?

envia el comentari