2.471 empreses ja han traslladat la seu social fora de Catalunya

Un total de 30 companyies van fer el canvi aquest dilluns
L'exterior de la seu central del Banc Sabadell a Barcelona
L'exterior de la seu central del Banc Sabadell a Barcelona | ACN

Des de l'1 d'octubre, ja són 2.471 les empreses que han traslladat la seu social de Catalunya a l'estat espanyol, segons dades del Col·legi de Registradors. Un total de 30 companyies van fer el canvi aquest dilluns 13 de novembre. La setmana anterior, del 6 al 10 de novembre, van moure el seu domicili social 289 empreses en cinc dies, és a dir una mitjana de 58 diàries.

La setmana amb més trasllats de les darrers sis setmanes, del 16 al 20 d'octubre, en van marxar unes 134 al dia (670 companyies només aquella setmana). D'altra banda, 91 companyies han fet el camí invers des de l'1-O: han traslladat la seu de l'estat espanyol a Catalunya.


 

Pel que fa a les dades per demarcacions, fins ara, han mogut la seu fora de Barcelona 2.204 empreses; de Tarragona, 116; de Lleida, 94; i 57 de Girona. Aquest dilluns, de les 30 que van traslladar la seu, 27 ho van fer de Barcelona i tres de Tarragona.
Comentaris
punt !!
Son independentista i la culpa es del Rajoy !!
cuan siguem independents !!
Ja tornaran !!
dons....
Gracies prusses !!
Pepe
Totes han tingut pèrdues, no?
Irònic que al principi del procés, no paressin de dir que les empreses no s'havien de ficar en assumptes polítics i ara degut a una imposició de l'estat mitjançant un decret es vagin ventant de dir que "moltes empreses s'han anat". Quan, 1 l'únic que han fet es traslladar la seu social no la empresa física, 2 moltes d'elles forçades pel mateix estat que les fa xantatge i 3 no representen ni el 10% de la totalitat d'empreses. Fem la llista de tota empresa de la que ens haurem d'allunyar al màxim.
LUIS
Son empresas que consideran que los ambientes borbónicos y las tierras llenas de subditos a un regimen continuacion de franco, son los mas adecuados para su "estabilidad".
Ramon-Eixample
Seria bo saber quines empreses son les que van marxant, ja que només sabem les importants. Amb el temps ja ho anirem sabent mirant les etiquetes.
Joan Tita Llarga.
Ara son mes altes?, mes riques?, mes guapes?, mes llestes?, no paguen impostos?, els hi han donat un caramel?. Els faran marquesos?, es dedicaran a la venda o fabricació de sigrons?, deixaran de ser desgraciats per sempre mes?, Menjaran torreznos cada dia ?. Alguna porra per esmorzar?. LLogarán un circ?.
Bobos, esto no es un engaño, cómo el que os han " colao ", en una realidad.
A este paso, sólo quedarán los cerdos de Osona ( lógicamente los " purins " también se quedan). Y por cierto el miserable y cobarde golpista también ha trasladado la sede), todo un ejemplo.
Representen gairebe el 50% del pib català. Es dramàtic; no enteneu la dimensió de lo que està succeïnt.
Gracies a tots els independentistes. No se si ho veieu; pero us heu carregat el pais. Ah; i a aquells que dieu que tornaràn; o bé sou uns il.lussos o bé uns mentiders. Aquets canvis son indefinits i la majoria MAI tornaràn. Menys encara si esdevenim independents; com a molt possarien una delegació com qualsevol internacional. Ens deieu botiflers mentiders als que avisavem de que això passaria; i ara voleu treure-li importancia quan és un drama catastròfic que ens roba el futur dels nostres fills
Robert
Cal ser just i veure la realitat amb tota magnitut nacional i internacional : Els vertaders culpables son els tramposos legalistas que han fet tantas lleis i repressió per aturar l´independencia catalana durant molts anys. La seva única arma política ha sigut la Brigada Aranzadi i el Sr. Guindos amb las trampas i mentidas europeas.. Si no som realistas del abús sufert , aleshores ho tindrém fotut el 21 D. Anims junts per Catalunya.
jacob
Tindriau que fer un llistat per saber quines son i si es cal no comprar res de elles.
Jordi
2 les podeu descontar, les meves que les trasllado fora d’España per no pagar mes impostos a aquest estat corrupte i agressor, tornaran quan Catatalunya sigui independent, de moment a Andorr m’han rebut amb els braços oberts i amb una administració realment “business friendly”
Llum
Un consell, si podeu, poseu gasolina a petrils de Catalunya, donen una part dels beneficis a les entitats sobiranistes Catalanes.
flama
ara el que falta es veure si el canvi els hi portsra benefici. sembla que de moment les empreses del IBEX no els hi esta anant massa be.Ara no se perque s enfaden tant els unionistes, podran tornar al treballat al seu poble ara que a tindran tantes empreses per espanya els hi podran donar feina
per "bobos"
mira, sí aquí a casa (Catalunya) quedem sense empreses, perquè "el régimen español del 78" las ha fet marxar i no podem treballar, cobrarem el PER com els espanyols, ENS HAUREU DE MANTENIR!!!! mira que bé!!!
la guineu platejada
crec què fora necessari que algú o alguna entitat faci un llistat de totes aquestes empreses, a títol informatiu, per poder, qui vulgui, ò qui pugui, fer-los boicot. Opino que estem en el nostre dret de saber-ho
Boicot
Per fer republicà o estat cal ser actius em utilitzar tant sols les empreses que paguin els impostos al territori. La lluita contra l'estat enemic exigeix aquesta disciplina si volem seguir existint.
federalista
hahahah a aquest pas ramat indepre nomes quedara l'empresa porcs d'osona, i no tots els porcs nomes es quedaran els porcs molt estelados, de raca catalana, ah i de les 2471 mes de 1000 tambe han traslladat la seu fiscal, enteneu lo que aco significa indepres o el fanatisme i rentat de cervell que porteu no us deixa veure de que va la cosa.

envia el comentari