El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més de 200.000 tones de taronges i mandarines de proximitat per encarar l’hivern a Mercadona
  • CA

Taronges i mandarines són els cítrics imprescindibles per encarar el final de la tardor i l’hivern i els més consumits, i vivim en una part del Planeta on n’hi ha de proximitat. Per això Mercadona ha anunciat la seva aposta per a aquesta temporada: comprar, per distribuir als seus supermercats, més de 200.000 tones de taronges i mandarines de proximitat, de Catalunya, el País Valencià, Múrcia, Andalusia i les Canàries.

Mandarines a la secció de fruita i verdura de Mercadona / Cedida

Segons explica la cadena en un comunicat, les seves previsions són comprar 160.000 tones de taronges i més de 45.000 tones de mandarines. Les taronges es venen tant a granel com en malles de 3 a 5 quilos, i les mandarines estan disponibles a granel i en malles d’1 i 2 quilos. Aquests cítrics provenen dels proveïdors Fontestad Citrus, Frutinter, Martinavarro, Frutas Tono, Bollo International Fruits, Bagu, Dracma, Anecoop i SAT Canarisol. Les mandarines ja estan disponibles i les taronges, que ja es venen a les botigues abastides pels blocs logístics de Riba-roja (València), San Isidro (Alacant) i Huévar (Sevilla), aniran entrant de manera progressiva durant aquesta setmana a la resta de la cadena.

Fruites i verdures de temporada

Segons el comunicat de la cadena, Mercadona dona suport a la iniciativa Fruites i verdures de temporada del ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) de l’estat espanyol. Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s’emmarca en la llei de mesures per millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel mateix  ministeri en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa