Dinem i en parlem

Quiche Lorraine

Notícia: Quiche Lorraine
Comparteix
Notícia: Quiche Lorraine - Mobile

Homenots de "marc"

Notícia: Homenots de "marc"
Comparteix
Recuperem les receptes de cullera de Sebastià Torrent, Tià Guidu, el pescador tossenc que més artistes ha inspirat
Notícia: Homenots de "marc" - Mobile

Arròs amb calamarsons i fonoll marí

Notícia: Arròs amb calamarsons i fonoll marí
Comparteix
Notícia: Arròs amb calamarsons i fonoll marí - Mobile

Massimo Pignata: "He fet un gelat de pa amb oli i sal que queda molt bé"

Notícia: Massimo Pignata: "He fet un gelat de pa amb oli i sal que queda molt bé"
Comparteix
Aquest artesà gelader, un gran defensor del quilòmetre zero, explica que un gelat es pot fer amb gairebé tot
Notícia: Massimo Pignata: "He fet un gelat de pa amb oli i sal que queda molt bé" - Mobile

Pa de pessic amb móres

Notícia: Pa de pessic amb móres
Comparteix
Notícia: Pa de pessic amb móres - Mobile

Lluís Torrente: "Un ganivet pot ser un luxe per ostentar a la cuina"

Notícia: Lluís Torrente: "Un ganivet pot ser un luxe per ostentar a la cuina"
Comparteix
El gerent de la ganiveteria Roca recomana no basar-se en preu o renom i deixar-se assessorar a l'hora de comprar un ganivet
Notícia: Lluís Torrente: "Un ganivet pot ser un luxe per ostentar a la cuina" - Mobile

Xampinyons amb chantilly de wasabi

Notícia: Xampinyons amb chantilly de wasabi
Comparteix
Notícia: Xampinyons amb chantilly de wasabi - Mobile

Espàrrecs amb ou poché i tòfona 

Notícia: Espàrrecs amb ou poché i tòfona 
Comparteix
Notícia: Espàrrecs amb ou poché i tòfona  - Mobile

Estat Islàmic aterra l’antiga ciutat de Palmira

Notícia: Estat Islàmic aterra l’antiga ciutat de Palmira
Comparteix
Els jihadists amenacen en atemptar la zona, declarada Patrimoni de la Humanitat
Notícia: Estat Islàmic aterra l’antiga ciutat de Palmira - Mobile
  • 1
  • 2