Una de les joies de Mercantic: La viniloteca de Quique Matallín

Peces exclusives entre els més de 70.000 vinils

 

Mercantic obre les seves portes el 1992 a les antigues instal·lacions de la fàbrica de ceràmica que Josep Barnils va fundar al 1956, en tornar d’un llarg viatge a la Guinea Equatorial. Des de llavors, s’ha convertit en centre de referència per als amants de les antiguitats i els objectes vintage.

 

100 comerciants permanents, dividits entre la Nau Central, les Casetes i els patis, ofereixen al públic una àmplia varietat d’objectes del món de la decoració, el disseny, l’art i l’interiorisme. Representant totes les èpoques, estils i preus, es crea així una oferta única per la seva diversitat i originalitat dins d’una superfície de més de 15.000 m2.

 

En 25 anys d’història, la proposta es completa amb una àmplia oferta cultural, gastronòmica i d’oci. És destacable la presència natural de tallers i oficis tradicionals que envolten aquest món, oferint la possibilitat de fer projectes a mida. És el cas d’ebenistes, restauradors, pintors, manyà i barber entre d’altres.

 

Av. de Rius i Taulet 120, 08173 Sant Cugat del Vallès – Barcelona – www.mercantic.com

 

Un dels comerciants singulars de Mercantic és Quique Matallín amb la seva Caixa de Ritmes: Una nau on pots trobar vertaderes joies de la història del vinil.

 

Endinsa’t uns minuts al paradís dels discos de vinil de Quique Matallín:

 

Nou comentari