El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Torna el Festival Internacional Blues de Cerdanyola amb un cartell impecable
  • CA

El Blues s’apoderarà de Cerdanyola en la 29a edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola. Un total de 56 concerts, 6 activitats infantils, 4 exposicions, 3 conferències, una masterclass i activitats diverses relacionades amb el blues i la música negra, formen el programa d’aquest any. El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC), el Parc del Turonet, i com a novetat, els exteriors del Mercat de les Fontetes seran els principals escenaris del festival del divendres, 4 al diumenge al 13 d’octubre. 

Enma Fernández pianista, cantant i compositor de Barcelona amb una trajectòria molt intensa als escenaris, protagonitzarà el concert inaugural el mateix 4 d’octubre a les 20.30 h al pati MAC. Malacara, Wilson Band, Kyla Brox, Saron Crenshaw, Jawbone, Danny Bryant, Imperial Jade, Zebrass Broken Brothers Brass Band, entre d’altres acabaran de completar el cartell del Festival Internacional Blues de Cerdanyola.

L’edició 2019 està dedicada al Dr. John, un personatge que va estar present a Cerdanyola durant dues edicions del festival.

 

Exposicions, concerts i activitats i molt més

Fins a 16 locals i bars de Cerdanyola també se sumaran al cicle de blues a través d’exposicions, concerts i activitats. En aquest sentit, més de 100 comerços locals adequaran els seus aparadors amb detalls del blues i diversos restaurants cuinaran plats ambientats en la temàtica. Paral·lelament, la Biblioteca Central acollirà concerts i activitats i els bars oferiran música en directe. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa