El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Spotify ja està disponible en català
  • CA

L’aplicació més gran de música en streaming del món, Spotify, ja està disponible en català. A partir d’ara tots els usuaris que així ho desitgin, tant amb Android com per iOS podran gaudir dels menús de l’aplicació en català i tot plegat gràcies a l’acord de patrocini entre l’empresa sueca i el Barça, ja que una de les clàusules de l’acord era precisament aquesta. Segons ha explicat aquest dissabte el president del club català en una intervenció davant dels mitjans, s’espera que a partir del dilluns, 17 d’octubre, estigui totalment incorporat a Spotify.

De fet, des del club ja van anunciar el passat estiu que la unió entre el Barça i Spotify “s’emmarca en l’objectiu estratègic del Club de buscar de manera proactiva partners que comparteixin els valors i la filosofia que defineixen la seva marca i, alhora, li permetin mantenir la seva condició de referent global, dins i fora dels terrenys de joc, en un entorn cada cop més competitiu”. En aquesta línia, Laporta afirmava el passat 9 d’octubre que l’aliança amb Spotify “va molt més enllà d’una relació comercial” si no que és estratègica. “Des de l’inici de la nostra vinculació van entendre la nostra idiosincràsia, i una bona prova és el seu compromís amb la llengua catalana, l’idioma oficial del Club, amb el desenvolupament de l’app de Spotify en la nostra llengua”, va afirmar el president blaugrana.

Què he de fer per tenir Spotify en català?

Ara la gran pregunta és, què he de fer per tenir Spotify en català? Doncs molt senzill, en primer lloc, només s’ha d’actualitzar. Si tot i així segueix amb l’idioma anterior, es pot canviar l’idioma predeterminat de l’aplicació des de la configuració del telèfon mòbil. Si fent tot això l’aplicació segueix sense estar en català, s’haurà d’esborrar l’aplicació i tornar-la a instal·lar, el clàssic truc pel que fa als problemes informàtics, apagar i tornar a encendre. Ara bé, cal apuntar que en funció del mòbil i la versió, el català a Spotify encara funciona de manera irregular.

Més notícies
La fins ara consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis / ACN
L’acadèmia catalana tem per la continuïtat del departament d’Universitats
Notícia: L’acadèmia catalana tem per la continuïtat del departament d’Universitats
Comparteix
La permanència o no de la conselleria d'Universitats pot marcar el futur d'acords rellevants com la llei de ciència o l'estabilització del professorat
Una persona cega treballant / EP
La Plataforma per la Llengua denuncia el poc accés dels cecs al català
Notícia: La Plataforma per la Llengua denuncia el poc accés dels cecs al català
Comparteix
L'entitat destaca que Apple hagi incorporat el català a l'aplicació VoiceOver, una de les més utilitzes per les persones cegues
Paula Badosa, tenista professional / Europa Press
La tenista catalana Paula Badosa diu que “el català no és una llengua”
Notícia: La tenista catalana Paula Badosa diu que “el català no és una llengua”
Comparteix
Una entrevista de l'esportista a un mitjà britànic ha encès les xarxes
La final d'Eufòria / TV3
Les cançons d’’Eufòria’ ja estan a Spotify i altres plataformes digitals
Notícia: Les cançons d’’Eufòria’ ja estan a Spotify i altres plataformes digitals
Comparteix
Aquest vespre hi ha el primer concert d''Eufòria' al Palau Sant Jordi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa