La Banda Municipal de Barcelona puja a l’escenari de L’Auditori per a la temporada de tardor

Els concerts comencen el 6 d'octubre i els abonats podran comprar entrades per a 4 actuacions o més amb el 20% de descompte

La Banda Municipal de Barcelona torna a pujar als escenaris a la temporada de tardor de L’Auditori, d’octubre a desembre. El dia 6 d’octubre, ja es podrà veure la formació a la Sala 2, en un concert en col·laboració amb Apropa Cultura. I el diumenge 18, amb el seu director titular, José R. Pascual-Vilaplana. La programació de tardor de la Banda inclourà en total 9 concerts, i hi participaran solistes com Maria Hinojosa i Ignasi Cambra, a més de la batuta convidada de Salvador Brotons. També destaca l’actuació especial que farà amb el grup de jazz MAP, format per Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats.

Consulta aquí tots els concerts de la temporada de tardor

Nou sistema d’abonaments

Atesa la inestabilitat de la situació actual motivada per la pandèmia de Covid-19, L’Auditori ha estructurat la programació per trimestres. A més, les limitacions d’aforament de la nova normativa han provocat un canvi en el sistema d’abonaments habitual, però guarden les dades de tots els abonats perquè puguin recuperar els seus seients tan aviat com sigui possible. En els propers mesos el funcionament dels abonaments consistirà a oferir als abonats la compra de 4 concerts o més amb un 20% de descompte.

ENTRA AQUÍ PER COMPRAR EL TEU ABONAMENT

cartell abonaments

 

Nou comentari