Els Premis Baldiri Reixac arriben a la seva 40a edició

Docents, alumnes i escoles tenen fins al 26 de febrer per presentar les seves propostes
Quim Masferrer impulsa els Premis Baldiri i Reixac 2017

 

Si ets un docent o alumne i tens una idea transformadora no pots deixar de participar en els Premis Baldiri Reixac (BR) 2017 -2018. Aquest concurs, impulsat per la Fundació Carulla, busca potenciar la innovació pedagògica del professorat, així com l'ús de la llengua catalana per dur a terme una educació de qualitat. D'altra banda, si ets un alumne i tens un projecte creatiu i compromès també estàs cridat a participar-hi, sigui en equip o individualment, i optar a importants premis.

 

 

 

Enguany, se celebra la 40a edició dels premis Baldiri Reixac, que es van començar a atorgar el 1979. Des del primer moment, van apostar reconèixer l'excel·lència pedagògica de les escoles capdavanteres i també dels professors i professores que amb més diligència duien a terme la seva feina i, d'altra banda, més innovaven en els seus mètodes d'ensenyament.


 

 

Els Premis Baldiri Reixac repartiran, aquesta edició, un total de 101.000 euros en tres categories diferents. D'una banda, els centres amb una renovació pedagògica més evident i un compromís clar amb la llengua catalana podran optar a un dels 12 premis de 3000 euros que es repartiran. D'altra banda, els professors i mestres que demostrin que fan servir tècniques i maneres innovadores per resoldre els problemes que sorgeixen a l'aula, optaran a una de les 4 beques valorades en 4000 euros per poder desenvolupar la seva proposta didàctica i, per últim, es repartiran 50 targetes Abacus, cadascuna valorada en 900 euros, entre aquells alumnes no universitaris que presentin un projecte creatiu, compromès i que tingui en compte les TIC.


 

 

El termini de presentació de propostes per aquests premis, que compten amb el suport del conegut presentador Quim Masferrer i de la Generalitat de Catalunya, finalitza el 26 de gener del 2018. Addicionalment, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) també col·labora amb la iniciativa i atorga un premi valorat en 4000 euros pel projecte de transformació d'escola més innovador.