Estrella Damm ha llançat avui el concurs de talent musical #UnaEstrellaACasa. Els cantautors i bandes emergents de l’escena catalana podran optar a gravar el seu disc en un estudi professional i a actuar en concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Estrella Damm ho ha anunciat a través del seu recentment estrenat compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat.

Amb #UnaEstrellaACasa, la marca vol donar visibilitat a veus i formacions emergents del panorama musical actual, així com contribuir a impulsar la carrera de qui s’alci amb la victòria.  Des d’avui i fins el proper diumenge 5 d’abril, els cantautors i les bandes emergents del panorama català que hi vulguin participar, hauran de gravar-se des de les seves cases -respectant les recomanacions sanitàries, de conducta i de confinament de les autoritats competents- cantant un tema propi en qualsevol idioma. Després hauran de penjar-ho a Instagram amb el hashtag #UnaEstrellaACasa i l’etiqueta @AgendaEstrellaDammCat. Per consultar els requisits i la mecànica de participació fes click aquí.

Els seguidors d’Estrella Damm seleccionaran els finalistes juntament amb un jurat professional format per experts del món de la cultura i de la música, entre els que figuren Ferran Amado,  coordinador del concurs Sona 9 i periodista d’Enderrock; Albert Puig, director i presentador del programa de radio Delicatessen a iCat i director de la productora musical i oficina de management No Sonores; Jordi Planagumà, director de la Fundació Cases de la Música de les Comarques Gironines; Adrià Salas, cantant de La Pegatina; la cantautora Suu, i Carmen Zapata, Presidenta de Mujeres de la Industria de la Música (MIM), gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i directora artística de Curtcircuit.

Aquests últims seran els encarregats de decidir qui s’alçarà amb la victòria. La deliberació del jurat d’#UnaEstrellaACasa es donarà a conèixer a partir del dilluns 20 d’abril a través del compte d’Instagram de l’@AgendaEstrellaDammCat. El premi de cantar en concert a l’Antiga Fàbrica Damm es farà quan les circumstàncies ho permetin.

D’aquesta manera, Estrella Damm mostra el compromís d’acostar a la societat les millors propostes culturals i musicals. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa