Mor Ramon Boixadós, president de la Fundació Gala-Salvador Dalí

Ramon Boixadós | Fundació Gala-Salvador Dalí

 

El president de la Fundació Gala-Salvador Dalí, Ramon Boixadós i Malé, ha mort a l'edat de 89 anys, ha informat la fundació aquest dissabte en un comunicat. Boixadós va assumir l'any 1991 la presidència de la fundació amb l'objectiu d'estudiar i investigar l'obra i vida de Salvador Dalí i projectar "l'herència daliniana per tot el món".

Nascut l'any 1927, va ser doctor enginyer industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona, i va exercir la docència de 1973 a 1984 com a professor d'empreses a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Madrid.
 

Va ser president de Renfe del 1983 al 1985, així com també d'Ibermutuamur, d'Excel (Iberia) Grup S.L., i de Cálculo y Tratamiento de la Información. Va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat, la Gran Creu d'Alfonso X El Sabio i era Coronel honorari de l'Arma d'Enginyers, entre d'altres.

Comentaris
galaica
Ho sento molt i més en vigílies de saber si realment Dalí ens va deixar una descendent a Palafrugell: un fet que, si es confirma, seria transcendental i motiu de goig i celebració.
dalmases
Llàstima que no fes res per Figueres,con va ser president de Renfe.

envia el comentari