Mor el músic Carles Santos

Ho ha comunicat l'Ajuntament de Vinaròs
El compositor Carles Santos, que també va estar reclòs a la Model.
El compositor Carles Santos | Jordi Borràs

El compositor, pianista i director Carles Santos ha mort aquest dilluns als 77 anys, per causes que no han transcendit. L'Ajuntament de Vinaròs, el seu poble natal, ha lamentat la seva mort a través d'un comunicat, i ha manifestat el seu "profund dolor". El consistori també ha volgut recordar "l'home i l'amic", i ha traslladat el seu suport als familiars i amics de l'artista.

 

Santos va ser compositor i director musical però també va exercir altres disciplines artístiques com la fotografia i el cinema, la literatura i l'escultura. Entre el seu palmarès destaca el premi Nacional de Música de Ministeri de Cultura en la modalitat de composició, els premis Nacionals de Composició i teatre de Catalunya i el premi Ciutat de Barcelona a la Projecció Internacional. Santos també havia rebut la Creu de Sant Jordi i el Miquelet d'Honor de la Societat Coral El Micalet de València.
Comentaris
Vinaròs
Consternats per la nova. Alhora pensem que anomenar "poble" a un municipi de 28.290 habitants no és gaire correcte, potser de Barcelona estant 28.290 persones són poca de gent, però això no justifica anomenar poble a Vinaròs.
Emili
Perdona, però amb tot el respecte, es un poble, pel nombre d' habitants que hi resideixen.

envia el comentari