Mor el cofundador d'AC/DC Malcolm Young als 64 anys d'edat

Malcolm Young havia deixat la banda després de diagnosticar-se-li demència i lluitava contra la malaltia des de fa tres anys
Malcolm Young
Malcolm Young | Europa Press

El guitarrista i cofundador del grup de hard rock AC/DC Malcolm Young ha mort aquest dissabte, segons ha informat la família en un comunicat. La banda ha confirmat també la mort a través d'un comunicat publicat al seu web. "Conegut per la seva destresa musical, Malcolm era compositor, guitarrista, músic, productor i visionari que va inspiarar a molts", assenyala el comunicat, recollit per la premsa australiana en el qual s'especifica que va morir "pacíficament" amb la seva família al costat del seu llit. "Des del principi sabia el que volia aconseguir i juntament amb el seu germà menor va prendre l'escenari del món i ho va donar tot en cada concert. Els seus fans no s'haurien conformat amb menys", prossegueix. 


El seu germà, AngusYoung, signa a la web oficial d'AC/DC un petit text en el qual expressa en nom de la banda la seva "profunda tristesa" per la mort de Malcolm Young. "Com a guitarrista, compositor i visionari era un perfeccionista, un home únic", recorda. "Com a germà és difícil expressar amb paraules el que va significar per mi al llarg de la meva vida. El vincle que teníem era únic i molt especial", afegeix. "Deixa enrere un enorme llegat que viurà per sempre. Un treball ben fet, Malcolm", conclou. 

 

Malcolm Young havia deixat la banda després de diagnosticar-se-li demència i lluitava al costat dels seus éssers estimats contra la malaltia des de fa tres anys. El seu lloc a AC/DC va ser cobert per Stevie, nebot de Young.
Comentaris
Josep Massana
???????????? D.E.P. ?

envia el comentari