Mor als 74 anys el cantant francès Johnny Hallyday, un símbol de França

Ha mort aquest dimecres a causa d'un càncer de pulmó
Johnny Hallyday

 

L'icònic cantant, compositor i actor francès Johnny Hallyday ha mort aquest dimecres als 74 anys d'edat a causa d'un càncer de pulmó, segons ha informat l'Oficina de la Presidència de França en un comunicat. El document recull que, amb una carrera de més de 50 anys a les seves esquenes i reconegut com una icona al món francòfon, Hallyday va aconseguir "fer-se un buit a les vides dels francesos (...), als qui va conquistar amb la seva gran generositat".

"Cantava amb la mateixa passió tant a Las Vegas com a Épinal, Rodez o Bar-le-Duc. Mai va envellir perquè mai enganyava. Perquè va romandre simple i va mantenir el seu amor per la vida. Perquè sabia que el secret per no envellir és tenir moltes vides", assenyala el comunicat.


 

Fill d'un belga i una francesa, el músic -natural de París-, "no serà oblidat". Tal com ha asseverat el president, Emmanuel Macron, que ha expressat les seves condolences als seus amics i famílies, "Hallyday serà recordat especialment per les seves interpretacions, que contenien un lirisme cru i sensible i que pertanyen avui a la història de la cançó francesa".
Comentaris
Pere10
era un crack vaig tenir la sort de veurel en concert era un tio autentinc
Pau
Els vells rockers no moren mai... En Hallyday no morirà mai.

envia el comentari