El ministre de Cultura diu que Guinjoan va ser un ambaixador "enorme" de la cultura espanyola

José Guirao destaca l’esperit “lliure” del compositor català i assegura que serà sempre “referent per a futures generacions”
Joan Guinjoan
Joan Guinjoan | Europa Press

El ministre de Cultura espanyol, José Guirao, ha expressat aquest dimecres el condol per la mort del compositor, pianista i director d’orquestra Joan Guinjoan, referent de la creació musical contemporània. “No només ens deixa un prolífic creador, amb més de 100 obres vocals simfòniques i de càmera, sinó un esperit savi i lliure que va renovar el llenguatge musical amb les influències de les avantguardes europees”, ha apuntat. Segons el ministre, l’obra de Guinjoan és “vitalista, original i serà sempre referent per a futures generacions”. “És, sens dubte, un enorme ambaixador de la nostra cultura contemporània a tot el món”, sentencia en una nota difosa pel seu Ministeri.Comentaris
Presoner núm. 43557297
Aquesta és la versió "culta" del "qué pone en tu DNI"
Cartanya
Son el Premi Novel de les manipulacions. Espanya, Reino de Espanya, bandera Espanyola, sentirse espanyol, tot això per disfressar que en realitat es Castella, Reino de Castella, Bandera de castella, (imitan a la catalana), sentirse castella, que es la seva única voluntat de existir. Ahir sembla que van treure de la seva celebració, (sobre la conquesta de Granada), una bandera andalusa, per mol que des de aquelles terres diguessin allò de "A por ellos".

envia el comentari