Madrid amenaça amb aprofitar-se de la cancel·lació del Primavera Sound

El Mad Cool manté viva l’edició d’enguany del festival i podria arrossegar bona part del públic de Barcelona

El Primavera Sound és un dels festivals de música més importants d’Europa. Aquest mes de maig i juny, però, Barcelona veurà com l’esdeveniment cultural més gran de la capital catalana no se celebra per segon any consecutiu. El festival va informar aquest dimarts a través d’un comunicat que l’edició del 2021 també quedava cancel·lada per culpa del coronavirus. Això, lamentablement, pot tenir conseqüències més enllà d’aquest any. Aquest dimecres se n’ha fet ressò el canal Euronews, i és que alerta que el festival Mad Cool de moment no ha anunciat cap cancel·lació i que per tant és un dels festivals europeus que, si res no ho fa canviar, mantindrà la seva edició d’enguany tot i la pandèmia.

El Mad Cool és, per resumir-ho fàcilment, el Primavera Sound de Madrid. No és tan vell, tan conegut ni tan potent com el barceloní (va néixer fa només cinc anys) però no deixa de ser un festival important. S’assembla molt a l’esdeveniment del nostre país: mateix estil de música i de grups, gairebé les mateixes dates, i clima més que similar. En els darrers anys ja havia intentat competir amb el cartell del Primavera i, encara que que el festival de casa nostra hagi tingut sempre un llistat d’artistes millor, tampoc no és que guanyés per golejada.

La cancel·lació del Primavera Sound i el manteniment, de moment, de l’edició 2021 del Mad Cool, doncs, representa una amenaça per l’economia i l’oferta cultural barcelonina i catalana. De fet, Euronews explica que “ara la gent confia que el Mad Cool sigui qui porti a l’Estat espanyol els millors artistes durant l’estiu, després de la cancel·lació del festival veí”.

Comentaris

    Ricard 03/03/2021 1:22 pm
    No podem evitar que a Madrid es vulguin infectar i infectar. No oblidem que allà saben el que convé als castellans i als catalans també, ja que quan volem votar saben que no ens convé, i ens envien el seu exèrcit i la seva policia a convèncer-nos a bufetades. Au, a infectar-s i infectar, espavilats.
      Gonzalp 03/03/2021 4:20 pm
      Eso mismo hicisteis vosotros, laZis de mierda, yendo a adorar al líder supremo, al ser de luz, al mesias redentor, en vuestra escapada a la localidad francesa de perpiñan.

Nou comentari