L'arquebisbe de Barcelona llegirà el pregó de la Setmana Santa d'Osca

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella
El cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella | ACN

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, serà l'encarregat de llegir el pregó amb el qual donarà inici oficialment la Setmana Santa de la ciutat d'Osca. L'acte tindrà lloc el 23 de març a les 20.00 hores a l'Església de Santo Domingo i Sant Martín. La presentació serà a càrrec del prior de l'Arxiconfraria de la Santíssima Vera Cruz, Fernando Altemir, i a continuació hi haurà un concert a càrrec de la Coral d'Osca. D'això ha donat compte el portaveu de l'Arxiconfraria de la Vera Cruz, José Luis Gómez, qui ha ressaltat la importància de comptar amb Juan José Omella, que "ha estat alguna vegada present en el pregó de Setmana Santa, però mai l'havia llegit abans". Dins dels actes previs a la Setmana Santa, aquest dimecres 14 de febrer, Dimecres de Cendra, en la Catedral a les 20.00 hores, s'imposarà la cendra als confrares i fidels.


Logronyo, ciutat convidada

 

Aquest any, la ciutat de Logronyo serà la convidada de la Setmana Santa d'Osca. Es tracta d'una iniciativa que sota la denominació 'Semblances de la Setmana Santa' tracta de poder conèixer les setmanes santes de poblacions diferents a la d'Osca, i aquest any, la Germanor de Confraries de la Passió de Logronyo explicarà les seves peculiaritats i història. Els actes donaran començament el divendres 9 de març amb una missa i un concert i continuaran el dia 10.

 

El 18 de febrer començaran les actuacions d''Estamos en Cuaresma' a les 12.00 hores en la Catedral. L'objectiu és acostar els sons de la Setmana Santa a parròquies de la ciutat i a pobles de la comarca. Aquest mateix dia també donarà començament el Viacrucis al Santuari de Nuestra Señora de Salas i de la Huerta i el dilluns 19 de març, donarà començament el 'Pórtico de la Semana Santa', amb la conferencia 'Religiosidad Gitana'. D'altra banda, les obres de la plaça Lizana i el carrer Pedro IV, si no acaben a temps, podrien obligar a modificar el recorregut de les processons del Divendres Sant i Diumenge de Rams.

Comentaris
Hildelberg
No cal que torni, ja s'hi pot quedar.
molt be
Gran persona !!
torracollons
collons, quina gran notícia!!! quin tipus de periodisme és aquesta merda?
Barcelona no de ser
de su agrado.
xup
estomagos agradecidos
(amor)
Segur que tindras una gran acollida, as fet molt per els "TEUS".
Omella un espanyol lladre del sixena
El sixeno omella persona non grata a tots els ajuntaments per lladre i pederasta del opus.dei
Capellans de la vida golfa
Un vivales que viu de collons i no paga impostos el parasit amb faldilles franwuistes.

envia el comentari