El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La temporada 21/22 del Teatre Lliure posa la mirada a l’Europa de l’Est
  • CA

El Teatre Lliure presenta una programació teatral per la Temporada 21/22 en la que es podrà descobrir que possiblement l’Europa Central i la de l’Est són més properes a la nostra manera de fer que no pas alguns paràmetres anglosaxons. Amb més d’una trentena d’espectacles repartits entre les seves dues seus, la de Gràcia i la de Montjuïc, tornarà a aproximar-nos a la creació polonesa amb Anna Karasińska i la residència creativa d’intercanvi amb el Nowy Teatr de Varsòvia; a la d’Hongria amb Kornél Mundruczó; a la de Lituània amb Oskaras Koršunovas i a la de Rússia amb Crim i càstig de Fiódor Dostoievski (servit per Pau Carrió). 

El Lliure insistirà igualment en construir-se no només com una casa escènica sinó també cultural i educativa, sempre a partir d’una identitat única. L’aposta per un teatre realment de tothom, un teatre amb i per a la societat, es veurà en projectes de grans creadores i direccions com les de Lola Arias, Lucía Miranda, Emma Dante o Clàudia Cedó i Xicu Masó. Aprendrem amb quina perspectiva encarem la violència estructural que pateix la societat més jove o com es veu el passat des d’un present per construir, amb muntatges com el d’Alícia Gorina amb Aquell dia tèrbol que vaig sortir d’un cinema.

 Aquesta perspectiva ens permet recuperar en versió de Roger Bernat el muntatge de la peça de Guimerà Terra baixa, signat per Fabià Puigserver. I els joves tornaran a tenir cabuda en la nostra programació amb la companyia Ça Marche o amb el projecte IT Teatre dirigit per Fabrice Murgia. Vindran de Galícia i de Madrid  a recordar-nos injustícies d’un món globalitzat el Grupo Chévere i el director Andrés Lima, respectivament. 

Una programació que s’adapta a totes les butxaques i a totes les edats.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA O ABONAMENT

Bonus Track/Sílvia Poch
Les tres germanes/Sílvia Poch
Frank/Sílvia Poch
Imitation of Life / Marcell Rév

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa