L’electrònica més ‘underground’ estrena festival en una masia colonial catalana

Vila Habana, a Castellbisbal, acollirà divendres i dissabte músics com el britànic Joy Orbison o la dj del club Berghain de Berlin Tama Sumo

 

Vila Habana, una finca colonial construïda el 1935, es convertirà aquest cap de setmana en l’escenari inèdit d’un nou festival de música electrònica underground, el MO_BA, que aposta tant per noms de l’escena local com internacional. El cartell del festival, que se celebra divendres i dissabte de 14 a 6 hores, inclou artistes com Joy Orbison, Young Marco, Dj Seinfeld, Rebolledo, Tama Sumo —del club Berhain de Berlin— i Tiger & Woods, entre d’altres.

 

La quota local de dj’s del festival —que vol ser un microfestival que aculli només 1.500 persones per dia— inclourà, en un tercer escenari noms com Aitor Brodick, Arnau Obiols, Abu Sou, Charles Louis, Diego Gámez, Dadame vs Marc Gimeno, Dj Flooder, Ed Warner, Edgar Mansman, Guille de Juan, Javier Verdes, Joaquin Ces, MLiR, Nino, Oma Totem, Ylia, Will Deluxe i Wrong Therapy.

 

MO_BA és l’acrònim de Moviment Barcelona i neix amb la intenció de promoure projectes gestats a la capital catalana, iniciatives sempre de promotors locals. Els seus organitzadors son la promotora Proyectual, de Marc Sala i Aitor Ballester, responsables també de les festes Off at Fòrum, que se celebren des de fa sis anys al Parc del Fòrum.

Nou comentari