Ken Follett publicarà la seva nova novel·la el 15 de setembre a tot el món

El llibre és la preqüela d''Els pilars de la Terra' i transcorre al final del primer mil·lenni

 L’escriptor Ken Follet publicarà la seva nova novel·la, ‘Les tenebres i l’alba’ (Rosa dels Vents), el 15 de setembre, en un llançament mundial simultani. Es tracta de la preqüela de la saga ‘Els pilars de la Terra’, un fenomen editorial que ha venut 43 milions d’exemplars a tot el món. Follet transporta al lector, amb ‘Las tenebres i l’alba’, al moment en què acaba l’Edat Fosca i comença l’Edat Mitjana, durant el final del primer mil·lenni. En l’ocàs d’una època violenta i brutal, els plans i somnis d’un jove constructor de vaixells estan a punt d’esmicolar-se per un ferotge atac víking a la costa anglesa. Com ha explicat l’editorial aquesta és una història plena de sorpreses i girs, cobdícia i ambició, amor i coratge.

La preqüela de la saga embarcarà als lectors en un viatge èpic que acabarà on comença ‘Els pilars de la Terra’, la novel·la més llegida a Espanya, segons ha explicat l’editorial citant una enquesta sobre hàbits de lectura i compra de llibres de la Federació del Gremi d’Editors, amb sis milions d’exemplars venuts. Les vendes mundials arriben als 27 milions. El llibre recreava el desenvolupament de l’arquitectura gòtica a través de les vicissituds del priorat de Kingsbridge al segle XII. El proper 16 de juliol se’n publicarà una nova edició il·lustrada.

El va seguir ‘Un món sense fi’ (2007), que continuava la història dos segles després de la construcció de la majestuosa catedral gòtica, amb el rerefons de la Pesta Negra, que va aniquilar a la meitat de la població europea. I tanca la trilogia ‘Una columna de foc’ (2017), una història d’espies i agents secrets que transcorre al segle XVI durant el regnat d’Isabel I.

Ken Follet ha venut 170 milions d’exemplars dels 32 llibres que ha publicat en 80 països en 33 llengües. Random House té en catàleg tota la seva obra, el seu segell Plaza & Janés serà el responsable de la publicació d’aquesta nova novel·la en llengua espanyola a Espanya i a Llatinoamèrica, i Rosa dels Vents en català.

Nou comentari