El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Dausà, cap de cartell del Sons Solers 2019
  • CA

 

Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 12 de juliol, del Sons Solers. Després d’exhaurir totes les entrades en les tres darreres edicions, el festival de Finca Mas Solers tornarà a comptar enguany amb un cartell de luxe format per Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana i Delafé DJ.

 

Joan Dausà, cap de cartell | Cedida

 

 

La roda de premsa de presentació del cartell ha comptat amb la presència de Cristina Muñoz, directora de Finca Mas Solers; que ha destacat que “el Sons Solers neix de les nostres arrels, és un festival jove i humil que vol fer sentir a tothom com a casa amb el carisma especial que aporta la Finca”.

 

 

 

Per la seva banda, Jordi Bernet, director del Festival Sons Solers; ha remarcat que “tots els grups que han passat pel festival tenen com a denominador comú la qualitat, element que unit a la rica gastronomia pròpia i a l’increïble entorn natural fa del Sons Solers una experiència única”.  A més, Bernet ha remarcat que “el Sons Solers fuig de les massificacions, ja que pretén establir una relació molt estreta entre el públic i els artistes”.

 

Per altra banda, Josep Moya, primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha destacat que “el model slow festival del Sons Solers combina perfectament amb el model que ciutat que defineix Sant Pere de Ribes”. A més, ha remarcat també que “el festival ajuda a situar el municipi en el focus mediàtic“.

 

La presentació ha finalitzat amb la actuació de Núria Moliner i Jordi Mestres, membres d’Intana, que han interpretat dues cançons en directe. A més, Moliner ha destacat que “ens fa molta il·lusió venir perquè a la banda som de diferents ciutats però assagem a Vilanova, i de fet tot el segon disc està gravat a la ciutat”. També ha volgut destacar que el Sons Solers “és un festival que hem seguit de prop i ens fa molta il·lusió tocar-hi, sobretot per l’atmosfera íntima que es genera als seus espais“.

 

Un espectacle íntim | Cedida

 

 

Un Slow Festival únic al territori

 

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades… A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

 

Entrades a la venda

 

Les entrades anticipades per assistir al Sons Solers tenen un preu de 35€ i es poden adquirir al web www.sonssolers.cat. En cas que no s’exhaureixin, el mateix divendres 12 de juliol es podran adquirir a taquilla per 40€, tot i que cal recordar que el festival ha exhaurit la totalitat de les entrades en les tres darreres edicions. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa