El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Estrella Damm convida 14.000 persones al concert inaugural de Sónar 2022 amb Nathy Peluso
  • CA

Estrella Damm convidarà 14.000 dels seus seguidors al Concert Inaugural de Sónar Barcelona 2022 del proper 16 de juny, en el qual només s’hi accedirà reunint 30 collarins de les ampolles retornables de 20 i 33cl d’Estrella Damm. El Concert Inaugural d’enguany comptarà amb Nathy Peluso com a artista principal, a més de les actuacions d’ODDLIQUOR i DEFENSA DJ SET.

Els dies 16, 17 i 18 de juny, la Fira de Montjuïc de Barcelona i la Fira de Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat reuniran a públic de nombroses nacionalitats en la 29ª edició de Sónar Barcelona, el festival de música, tecnologia i creativitat amb més projecció internacional que, en l’edició d’enguany, comptarà amb caps de cartell com C. Tangana, The Chemical Brothers, The Blaze, Moderat, Arca, Erick Prydz o Morad, a més de Nathy Peluso, qui no només oferirà el concert que donarà el tret de sortida a l’esperada edició d’aquest 2022, sinó que també actuarà l’endemà dissabte.

Nathy Peluso és una figura clau de l’avantguarda musical llatinoamericana i una de les artistes més populars a casa nostra. Després de triomfar als Grammy Llatins al emportar-se el premi al Millor Àlbum Alternatiu per “Calambre”, i de la seva primera nominació als Grammy, l’artista no deixa d’acumular èxits: “Ateo” −juntament amb C. Tangana−, “Mafiosa” o versionant el clàssic “Vivir así es morir de amor”, llançat el desembre passat. La seva música va des del hip-hop fins a un R&B elegant i nostàlgic, a més d’actualitzar la salsa clàssica. Nathy Peluso té el do de crear personatges, i es mou fàcilment entre estils, gèneres i idiomes. Visceral i inconformista, Nathy comparteix la seva passió i la seva sensibilitat única amb tothom.

El dia del Concert Inaugural, l’artista revelació del R&B hipnòtic i els ritmes urbans Marcos Terrones −conegut musicalment com ODDLIQUOR– donarà pas a l’actuació de Nathy Peluso, retrobant-se cinc anys després de la publicació d’ “Esmeralda”, el debut discogràfic de Peluso al que va contribuir el teloner. El pop futurista de DEFENSA DJ SET tancarà la nit, en una nova mostra de com expandir els límits d’aquest gènere.

De les 14.000 entrades pel Concert Inaugural de Sónar 2022 amb Nathy Peluso, se’n podran aconseguir fins a un màxim de dues per persona a través de la promoció que Estrella Damm i el festival llancen conjuntament, la qual estarà activa fins el 16 de maig. Per a l’ocasió, Estrella Damm −patrocinador principal de Sónar Barcelona− s’ha associat amb el dissenyador barceloní Mario Eskenazi per dissenyar la imatge de l’activació, que ja es pot trobar a ampolles retornables de 20 i 33cl de bars i restaurants a Catalunya i Andorra.

Les sis contraetiquetes i el collarí dissenyats per Mario Eskenazi x Estrella Damm i Sónar 2022 ja poden trobar-se a bars i restaurants de Catalunya i Andorra

El funcionament de la promoció és molt senzill. Les primeres 7.000 entrades seran per aquelles persones que introdueixin primer al web www.estrelladamm.com/sonar els 30 codis que es troben al dors dels collarins de les ampolles. Un cop esgotades les primeres 7.000 entrades, les 7.000 restants es sortejaran el dia 19 de maig entre totes aquelles persones que hagin seguit introduint els codis dels collarins una vegada esgotades les entrades d’atribució directe.

Estrella Damm i la cultura

Estrella Damm i la cultura formen un tàndem inseparable. Des de fa més de 30 anys, la marca dona suport a festivals de música, festes populars, sales de teatre i de concerts, així com entitats i iniciatives relacionades amb el cinema i l’art, repartides arreu del territori. Coneguda és l’aposta d’Estrella Damm per les festes de la Mercè de Barcelona, pels mons dels castells i dels gegants, i per la diada de Sant Jordi, en què la marca organitza el seu ja tradicional Sant Jordi Musical a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’antic recinte industrial −on s’hi va elaborar cervesa durant més de 85 anys− s’ha convertit en un punt clau en la vida cultural i social de Barcelona, on s’hi celebren esdeveniments culturals, però també socials, esportius i gastronòmics, amb els quals Estrella Damm hi col·labora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa