El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cinc raons per no perdre’t ‘El Trencanous’
  • CA

ing {“level”:4} –>

Deixa’t transportar en un viatge màgic per les regions de la foscor i el país de les fades! Un conte de Nadal per a petits i grans

1. Un clàssic del Nadal: per la seva temàtica ambientada la nit de Nadal és un espectacle irresistible per gaudir amb grans i petits i deixar-se transportar per la màgia de les festes.

2. Per la versió del cèlebre coreògraf Kader Belarbi d’El trencanous per al Ballet del Théâtre du Capitole de Toulouse que s’aventura en un món meravellós i oníric per compartir-lo com un pare que intenta explicar un conte als fills abans d’anar a dormir.

3. Una obra incontestable del ballet clàssic. A partir de la versió inicial creada per Màrius Petipa, molts coreògrafs han abordat el tema creant versions més modernes i iconoclastes, en aquest espectacle, Belarbi deixa via lliure a la seva imaginació i en fa una proposta inspirada en els films de Méliès.

4. Una de les partitures més populars de Piotr I.Txaikovski, on molts dels seus números són himnes per a la posteritat: el “Vals de les flors”, el “Ball dels mirlitons”, la marxa, el “Trepak”, les danses àrab i xinesa, o de la “Fada de sucre”, entre d’altres, interpretats magistralment per l’Orquestra Simfònica del Liceu sota la direcció de Marius Stieghorst i el Cor amb direcció de Pablo Assante.

5. Una història entre somni i realitat vista des dels ulls d’una nena, Marie que la nit de Nadal, rep un trencanous en un antic internat. Un meravellós conte de fades i l’oportunitat perquè els nens abandonin la tristesa de la vida quotidiana i s’escapin a un món de fantasia on les joguines cobren vida i adquireixen mida humana, i el trencanous es transforma en el príncep.

Viu la màgia del Nadal al Liceu. Compra aquí la teva entrada.

David Herrero. Ballet du Capitole de Toulouse

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa