El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catdem farà de pont amb corresponsals estrangers
  • CA

Casualitat, oportunitat o clarividència, però el cas és que dilluns vinent, dia 17 de novembre, la Fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas (Catdem) té programada una trobada a Madrid entre corresponsals de mitjans estrangers que treballen a l’Estat espanyol i periodistes catalans.

Aquesta iniciativa agafa especial volada i significat durant aquesta setmana, quan encara ressonen els atacs de The Economist a propòsit d’una realitat catalana clarament distorsionada a ulls del corresponsal d’aquest mitjà a l’Estat espanyol.

Segons han informat fonts de Catdem a Elsingulardigital, la trobada ja estava prevista abans de l’incident, però ara encara es considera més oportuna i necessària per poder “explicar la realitat catalana a professionals de la informació que no l’acostumen a conèixer de primera mà”. A la trobada entre periodistes, catalans i estrangers, hi assistiran el director de Catdem, Agustí Colomines, Marc Guerrero, cap de Projecció Internacional de la fundació, i Jordi Vilajoana, senador de CiU i vicepresident de Catdem. Aquest tipus de trobades està previst que adquireixin un caràcter regular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa